Genel Merkez ne derse o!..

Genel Merkez ne derse o!..

Genel Merkez ne derse o!..

Zonguldak’ta 3 dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı görevinde bulunan ve 24 Haziran’da yapılan Genel Seçimlerde partisinin 1. Sıra milletvekili olan ancak seçilemeyen Hamdi Ayan, MHP Genel Merkezinin istekleri doğrultusunda hareket etmeye devam edeceğini bildirdi.
Ayan, yaptığı açıklamada, Milletvekili adaylığı sürecinde Zonguldak’ın kendisine ve MHP’ye sahip çıktığını belirterek; bundan sonra da Zonguldak için çalışmaya devam edeceğini söyledi.
Ayan, açıklamasında şunları kaydetti:
“Hepinizin bildiği üzere ömrümün 20 yılı Milliyetçi Hareket Partisine ve bu vesile ile halkımıza hizmet etme gayretiyle geçmiştir. Bu yıllar içerisinde iki dönem İlçe Başkanlığı ve üç dönem İl Başkanlığı yapma şerefine nail oldum. Bu zaman zarfı içinde Yerel Seçimler ve Genel Seçimlerde Başkanlık yaptım. Aldığım bütün kararları Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda aldım. 24 Haziran seçimlerinde Teşkilat Başkanımızın oluru ve Sayın Genel Başkanımızın onayı ile Milletvekili Adayı oldum. Çok şükür ki Zonguldak bizlere ve Partimize sahip çıkmıştır. Tekraren bizleri destekleyen bütün hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Kamuoyunun merakla beklediği sorular gündemi yoğunlukla meşgul etmeye başlamıştır. Önümüzdeki süreçte nasıl bir karar alacağım sıklıkla sorulmaya başlanmıştır. Altını çizerek ifade ediyorum. Bundan önceki dönemlerde nasıl Genel Merkezimizin isteği üzerine hareket ettiysem bundan sonrada böyle olacaktır. Şahsımın hiç bir talebi söz konusu değildir. Bundan sonra da hemşerilerimizle birlikte şehrimize sahip çıkarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğim.”

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 21:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER