Genelgeyi olumlu buluyorum!

Genelgeyi olumlu buluyorum!

Genelgeyi olumlu buluyorum!

İYİ Parti merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, İYİ Parti Genel Merkezi’nden yollanan ve 81 il başkanı ve yönetiminin istifaya davet edildiği genelge hakkında konuştu. Tavsiye edilen kararları doğru ve yerinde bir hamle olarak değerlendiren Başkan Yıldırım, “Ben bu gelişmeyi kendi adıma aslında olumlu buluyorum. Çünkü sorunlu olan illerde bulunan il başkanlarına istifa et denilseydi daha sıkıntılı bir süreç yaşayabilirdik. Ama 81 il başkanını istifa ettirmek tek tek raporların incelenip bunların içinden bazı il başkanlarının tekrar göreve iade edileceğini düşünüyorum. Partimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yaşanan gelişmelerin yerel seçimlere yönelik artı kazandıracak hamleler olduğunun altını çizen İP’li Yıldırım, “Bu gelişmeler yerel seçimlerde bize artı kazandırıp güç katacaktır. Bu il başkanları istifa ettirilerek aslında şu yapılmak isteniyor. İl başkanı istifası ile birlikte yönetimde çalışmayan, revize edilmesi gereken kişilerinde ayrılması planlanıyor. Bunun amaçlayan bir yöntemdi bu. Örneğin benim yönetimimde şuan 25 kişi var. Bu 25 kişinin içinde 10 kişi aktif. Bazı isimler ise parti yeni kurulduğu için ister istemez yazılan insanlar” ifadelerini kullandı.
“OLUMLU BULUYORUM”
Yaşanan gelişmeleri yerinde bulduğunun altını çizen İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, “Ben bu gelişmeyi kendi adıma aslında olumlu buluyorum. Çünkü sorunlu olan illerde bulunan il başkanlarına istifa et denilseydi daha sıkıntılı bir süreç yaşayabilirdik. Ama 81 il başkanını istifa ettirmek tek tek raporların incelenip bunların içinden bazı il başkanlarının tekrar göreve iade edileceğini düşünüyorum. Partimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“60 TANESİ GERİ İADE EDİLİR”
Alınan kararın sert olduğu yönünde ki eleştirilere katılmadığını vurgulayan Başkan Yılıdırm, “Bu karar bence çok sert bir karar değil. Bence olması gereken isabetli bir karar alınmıştır. Bunun içinden 20 tane il başkanı istifa etsin denilseydi o illerde daha çok sorun olduğu lanse ediliyormuş gibi olacaktı. Ama 81 ili istifa ettirerek kesinlikle bunların içinden 60 tanesinin görevleri geri iade edilecektir. Yöntemin doğru olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
“YEREL SEÇİM ÖNCESİ ARTI KAZANDIRIR”
Alınan kararın yerel seçimler öncesi artı kazandıracak bir hamle olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, “Bu gelişmeler yerel seçimlerde bize artı kazandırıp güç katacaktır. Bu il başkanları istifa ettirilerek aslında şu yapılmak isteniyor. İl başkanı istifası ile birlikte yönetimde çalışmayan, revize edilmesi gereken kişilerinde ayrılması planlanıyor. Bunun amaçlayan bir yöntemdi bu. Örneğin benim yönetimimde şuan 25 kişi var. Bu 25 kişinin içinde 10 kişi aktif. Bazı isimler ise parti yeni kurulduğu için ister istemez yazılan insanlar. Bu vesileyle de çalışan üyeler ile çalışmayanlar ayrışacaktır. Bu daha hayırlı olacak” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2018, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER