GERÇEKTEN DE YUH!

GERÇEKTEN DE YUH!

Covid-19 olduğu halde akrabalarına söylemeyerek Kilimli'de cenaze evine gelen kadın yüzünden 20 kişilik aile karantinaya alındı.

Almanya'da kızı Covid-19 olan ve kendisinde de Covid-19 belirtileri görülen A.S isimli kadın,  Türkiye'ye uçakla geldiği Ankara'da havaalanında Covid-19 testine tabi tutuldu ve test sonucu çıkmadan A.S. kendisini  karşılayan akrabaları ile birlikte Kilimli ilçesine hareket etti.

Testin sonucunun pozitif çıkması üzerine yetkililer A.S'ye  ulaşarak kendisini pozitif olduğunu iletmesine rağmen kadın akrabalarına bir şey söylemeyerek yola devam etti Kilimli'de cenazeye katıldı. Durumun ortaya çıkması üzerine harekete geçen yetkililer hem A.S'yi ve hem de 20 kişilik aileyi karantinaya aldı. Yaşanan bu duyarsızlığa ise Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan hakkı olarak isyan etti. Kaymakam Nevzat Taşdan, sosyal medyada yayınladığı tweet mesajıyla kadına 'YUH' diye tepki gösterdi.

Nevzat Taşdan tweet'inde, " "Bari Allah'tan korkun. Kadının kızı Almanya''da pozitif, annede de belirtiler başlıyor. Karantinada kalması lazım. Kendisi kalkıp Kilimli'ye geliyor ve cenazeye katılıyor. Kimseye söylemiyor. Çok kalabalık aile, böylece hem akrabalarının hem de Kilimli halkının hayatını tehlikeye atıyor. Yuh.
 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2020, 17:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Naz
Naz - 3 yıl Önce

Bencillik

SIRADAKİ HABER