Gerekirse Cepheye Gideriz

Gerekirse Cepheye Gideriz

Gerekirse Cepheye Gideriz

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Türk Kamu Sen İl Başkanı Kadir Bacıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Sıcak ir havada gerçekleşene ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Kamu Sen İl Başkanı Bacıoğlu, Afrin’e gerçekleştirilen Zeytin Dalı operasyonunda hükümetin yanında olduklarını ve desteklediklerini belirtti.
“SENDİKALARIMIZIN YANINDAYIZ”
Hükümet olarak memurlara bütçenin el verdiğince destek olmaya çalıştıklarına dikkat çeken Ak Parti Zonguldak Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özbakır, “Meclisin tatil olması dolayısıyla Zonguldak’a geldik. Az önce Beycuma’da bulunduk. Ordaki temaslarımızı bitirip şimdi Kamu Sen’e geldik. Biz hükümet olarak sendikalarımızın arkasındayız. Memurlarımız ile ilgili bütçemizin el verdiği kadarıyla destek çıkıyoruz. Ülkemizin şartlarını biliyorsunuz. Şuanda zaten savaş halindeyiz. Bütçemizin dengesine göre her kesime yardımcı olmaya çalışıyoruz. Dışarıdan bizlere ekonomik savaş yapılmasına rağmen her kesimin isteklerini karşılıyoruz. Sendikamızın yanında olduğumuzu ben ifade etmek istiyorum” dedi.
“DÜŞMANLAR KUDURACAK”
Söz konusu vatan olduğu sürece birlik ve beraberliğin kaçınılmaz olduğunun altını çizen Başkan Çağlayan, “Başkan olduktan sonra ilk ziyaretimize gelen Kamu Sen Başkanı Kadir Beye bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Sıcak karşılamalarından ötürü herkese teşekkür ediyorum. Sayın Özbakır meclisten vakit buldukça bizlere program yap, boş durmayalım, milletimizin yanına gidelim diyor. Az önce Sayın Bacıoğlu Afrin operasyonundan bahsederken biz biriz, biz bütünüz dedi. Bu şunu gösteriyor ki biz hayırlarda yarışırız. Biz söz konusu vatan olduğunda vatana hizmet için kendimizle yarışırız. Bizim bu bütünlüğümüzün nereden kaynaklandığını anlayamayan küresel güçler hiç biz zaman başarılı olamayacaklar. Bizi birbirimizden ayıramadıkları için daha da kuduracaklar”
“GEREKİRSE CEPHEYE GİDERİZ”
Gerekirse Afrin’de savaşmaya hazır olduklarını ifade eden Kamu Sen İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, “Biz dönem dönem sahada yaptığımız çalışmaların neticesinde gördüğümüz aksaklıkları kendisine iletiyioruz. Ufakta olsa istişarelerde bulunup çözüme yönelik taleplerimiz oluyor. Sağ olsun bugüne kadar yanına gidip geri döndüğümüz olmamıştır. Sayın Çağlayan’da gençliği ve dinamikliği ile Zonguldak siyasetine bir hareket getirecektir. Ancak daha önemli olan bir Afrin operasyonu söz konusu. Şunu tüm dünyaya haykırmak istiyorum. Türkler birlik ve beraberlik zamanlarında bir araya gelirler ve vatan yolunda, Allah yolunda hiç düşünmeden o cephelere koşa koşa giderler. Bizde Kamu Sen ailesi olarak görev bize düştüğü zaman o cephelerde dönmemeksizin çarpışmaya hazırız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER