GMİS’ten İl Genel Meclisi’ne ziyaret

GMİS’ten İl Genel Meclisi’ne ziyaret

GMİS’ten İl Genel Meclisi’ne ziyaret

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşilile Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Hüseyin Kolçak, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilat ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir; Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’yi makamında ziyaret etti.
Karaveli’yi ziyareti ile ilgili olarak Zonguldak’ın Yerel Meclisi’ne GMİS olarak iadeyi ziyaret ettiklerini vurgulayan Yeşil “İl Genel Meclisimiz, bölgemizin yerel meclisi. Yöremize hizmeti daha etkin getirmek için önemli görevler üstlenen İl Genel Meclisimiz, köylerimize kadar getirdiği yol, çöp toplama, köy konakları hizmetleri ile Merkezi Yönetimin yükünü oldukça hafifletmektedir. Bunun yanı sıra, başta sendikamız ve maden işçileri olmak üzere diğer demokratik kitle örgütleri ile diyalog halinde bulunarak halkımız ile bütünlüğü sağlamaktadır” dedi.
Ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu belirten İl Genel Meclisi Başkanı Karaveli, “Genel Maden İşçileri Sendikası, bölgemizin ve ülkemizin önde gelen işçi sendikalarından. İl Genel Meclisimizde madencilikten emekli pek çok meclis üyesi arkadaşlarımız var. Bizler hem bölgemizin alt yapı hizmetlerini yerine getirmeye çalışırken, bölgemizin ve ülkemizin değerlerine, kaynaklarına da sahip çıkıyoruz. Bu bağlamda Türkiye Taşkömürü Kurumu da bölgemizin ve ülkemizin vazgeçilmez bir kurumudur. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada bölgemizin ve ülkemizin en önemli enerji kaynağımıza hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda Sendikamız Genel Maden İş’in her koşulda yanındayız, destekçisiyiz” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2019, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER