Gökçebey OSB için kolları sıvadı

Gökçebey OSB için kolları sıvadı

Gökçebey OSB için kolları sıvadı

Gökçebey’de yeni üniversite binası ve sette projesi çerçevesinde organize sanayi bölgesi kurulması için Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, çalışmalarını sürdürüyor.  Konu hakkında sivil toplum örgütleri ile ve İlçe Mal Müdürü Kadir Çelik’in de katıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Başkan Vedat Öztürk, ilçede işsizliğin önüne geçmek ve istihdamı artırmak için kurulması planlanan organize sanayi bölgesine tam destek alırken konu hakkında şunları söyledi;

“ İlçemizin gelişmesi ve bacasız fabrika dediğimiz Yüksekokullarımız ve yeni iş sahalarımızın oluşabilmesi için Organize Sanayi Bölgesi çok büyük önem arz etmektedir. Gençlerimizin ilçe dışına hayatlarını kazanmak için göç etmek zorunda kalmaları en büyük üzüntümüz. Bunu engellemenin tek yolu istihdamı arttıracak yeni iş sahalarının kurulması birinci şarttır. Bununla ilgili çalışmalarımız için Sivil Toplum Örgütlerimizin ve diğer resmi kurumlarımızın vermiş oldukları desteklerinden dolayı çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.” (Gündem)

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2017, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER