Gözler Zonguldak'a çevrildi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan AK Parti teşkilatına flaş talimat!

Gözler Zonguldak'a çevrildi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İl Başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu.
Zonguldak’tan da toplantıya yoğun katılım sağlandı. AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve partililerde katıldı. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği talimatların ardından, gözler AK Partili yöneticilerin Zonguldak’ta nasıl hareket edecekleri merak konusu oldu. 
Konuşmasında AK Parti teşkilatlarına talimat veren Erdoğan şunları söyledi: “4 yıl sonraki seçimlerde milletimizin karşısına kurulduğu günkü heyecanı ile ve artık 22 yıllık tecrübesi ile bambaşka bir AK Parti olarak çıkacağız.
Bu makamlar kimsenin tapulu malı değildir. AK Parti'de gözünü açan bir nesil siyasette yetişti. Unutmayınız, dünyamız ilk insandan beri toprak ve ateş kültürü arasındaki kavgaya şahitlik eder. Rabbine baş kaldıran iblisin yaratıldığı ateş kibirdir. Bizim medeniyetimiz hep toprak karakteri üzerinde yeşermiştir. AK Parti'nin siyaset ve insan mayası budur. Maya sağlam olunca ortaya çıkan kadro da inançlı, verimli, kaliteli olur. Bu parti önümüzdeki çeyrek, yarım asırda da ülkemize ve milletimize inşallah hizmet edecektir” dedi. 
TEŞKİLATLARA FLAŞ TALİMAT
Partililerle irtibatı kesmeyin talimatı veren Erdoğan: “AK Parti unutmayın, Türkiye'nin partisidir. Buradan tüm teşkilat yöneticilerimize, özellikle il, ilçe başkanlarımıza hatırlatmak istiyorum. Şehirlerinize döner dönmez 2001'den bu yana partimizde görev alan her kardeşimize mutlaka ulaşmanızı istiyorum. Bu kardeşlerimizin gönüllerini almanızı, irtibatı asla kesmemenizi talep ediyorum.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2019, 20:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail batak
İsmail batak - 5 yıl Önce

Sayin Baskanim zonguldak vekillerine ve Belde baskanlarina senin dik dursuna oy veriyoruz ama boyle giderse bizi kendinden koparacan bizim cekiller baskanlar birgun iscinin emeklinin derletini di lemezler secim zamami kaveye gelirlen anlatirlar senin yapriklarini kendi yaptiklari olmadigi icin ben emekliyim benim cocugum uc senedir busluk sinavina giriyor taban puan 409.benim cocugum uzerinde puan aliyor kazanamiyor.ama artil sabir kalmadi.fazla konusmak istemiyorum.

SIRADAKİ HABER