Gündemimizde ittifak yok!..

Gündemimizde ittifak yok!..

Gündemimizde ittifak yok!..

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, yerel seçimlere yönelik Ak Parti ve MHP arasında yapılması gündeme gelen ittifak hakkında değerlendirmelerde bulundu. İYİ Parti gündeminde herhangi bir ittifak bulunmadığına dikkat çeken Başkan Yıldırım, iktidar partisinin ise bir çok belediyeyi kaybedeceği iddiasında bulundu. Diğer taraftan İP’de devam eden aday sürecine ilişkin değerlendirmeler yapan Başkan Yıldırım, “Ufak ufak adaylıklar ile ilgili girişimlerimiz mevcut. Partimizle ilgili il, ilçe ve beldelerde aday olmak isteyen arkadaşlarımız var. Biz şuan kimse ile ilgili net bir konu konuşmuyoruz. Biz kesinlikle İYİ Parti’de amaç kazanmak olsun diye değil şehrimize, ilçelerimize ve beldelerimize hizmet yapacak arkadaşlarla çalışmak istiyoruz. Bu konuda seçici olacağız. Kazanamasak bile doğru adaylarla gideceğimizi belirtmek isterim” dedi.
“BİR ÇOK BELEDİYEYİ KAYBEDECEKLER”
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, yerel seçimlere yönelik Ak Parti ve MHP arasında yapılması gündeme gelen ittifak hakkında değerlendirmelerde bulunarak, “Şuan için İYİ Parti’de ittifak görünmüyor. Görünmemesini ve ittifak yapılmamasını bende tercih ediyorum. Çünkü şöyle bir durum var; İçinde bulunduğumuz ekonomi kriz, sıkıntılar, doların yükselmesi mevcut iktidar partisinde bir düşüş olduğunu gösteriyor. İktidar partisinin bir çok belediyeyi kaybedeceğini düşünüyorum. Bundan dolayı da iktidar partisi olsun MHP olsun şunu görüyorlar; Bir çok bölgede belediyelerin kaybedileyeceğini bildikleri için bu yüzden de Belediyecilik anlamında hizmeti düşünmediklerinden ittifakla bunu birleştirerek sadece amaç kazanmak olsun diye uğraşıyorlar. Ben bu birleşmelerden çıkacak sonuçlarda belediyecilik anlamında hizmet edecek kişilerin seçileceğini düşünmüyorum. Sonucun iyi olmayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
“KAZANAMASAK BİLE…”
İYİ Parti’de aday sürecinin başladığına ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, “Ufak ufak adaylıklar ile ilgili girişimlerimiz mevcut. Partimizle ilgili il, ilçe ve beldelerde aday olmak isteyen arkadaşlarımız var. Biz şuan kimse ile ilgili net bir konu konuşmuyoruz. Biz kesinlikle İYİ Parti’de amaç kazanmak olsun diye değil şehrimize, ilçelerimize ve beldelerimize hizmet yapacak arkadaşlarla çalışmak istiyoruz. Bu konuda seçici olacağız. Kazanamasak bile doğru adaylarla gideceğimizi belirtmek isterim” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2018, 20:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER