GÜNEY'DEN KAMP DEĞERLENDİRMESİ!..

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, CHP’li Belediyelerin katıldığı Afyonkarahisar kampını değerlendirdi.

GÜNEY'DEN KAMP DEĞERLENDİRMESİ!..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı ve Zonguldak’tan CHP’li ilçe ve belde Belediye Başkanları’nın da hazır bulunduğu toplantıyı değerlendiren Güney, 25 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilen belediye başkanları toplantısında sosyal belediyecilik anlayışıyla istişarelerde bulunulduğunu söyledi.

CHP Genel Merkezince Afyonkarahisar’da düzenlenen Belediye Başkanları toplantısında başkanlara brifing verildiğini belirten Hakkı Güney, 16 Ağustos 2019 tarihinde de il başkanlarının katılacağı 3 günlük kamp yapacaklarını söyledi.

''2023 STRATEJİ PLANI VE YAPACAĞIMIZ KONGRELERİN TAKVİMİNİ GÖRÜŞECEĞİZ''

İl Başkanları toplantısında partilerinin 2023 strateji planı ve kongrelerin takvimini belirleyeceklerini belirten CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney,  şunları ifade etti.

“25 Temmuz 2019 tarihinde tüm Belediye Başkanlarımız Afyonkarahisar’da düzenlenen belediye başkanları kampına katıldılar. 3 gün süren toplantımızda belediye başkanlarımız istişarelerde bulundular. Belediyelerin yapacağı çalışmaların stratejileri ve yapacakları yatırımların dikkatli yapılması anlamında Sayın Genel Başkanımızın nezdinde brifing verildi. Biz sosyal belediyecilik anlamında daha iyi noktalara geleceğimizi biliyoruz ve uyguluyoruz. 16 Ağustos 2019 tarihinde de il başkanlarımızın katılacağı 3 günlük kamp çalışmamız olacak. Burada 2023 strateji planı ve yapacağımız kongrelerin takvimini görüşeceğiz. Bundan sonrada il başkanları ve tüm belediye başkanlarımızla birlikte toplantı yapılacak. Bu toplantılarımızda tüm hedeflerimiz masaya yatırılarak ve görüş alışverişinde bulunulacak” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2019, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER