Güney: ‘Kimse benim laflarımı çarpıtmasın’

Güney: ‘Kimse benim laflarımı çarpıtmasın’

Güney: ‘Kimse benim laflarımı çarpıtmasın’

CHP İl Başkanı Hakkı Güney, haftasonu gerçekleştirilen Danışma Kurulu Toplantısını değerlendirdi ve kamuoyunda adayların belirlendiği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. 
‘DANIŞMA KURULU VERİMLİ GEÇTİ’
Danışma Kurulu Toplantısının verimli geçtiğini söyleyen CHP İl Başkanı Hakkı Güney: “Haftasonu 650 partilimizin katılım ile danışma Kurulu Toplantımızı yaptık. Toplantımız verimli ve güzel geçti. 2019 yerel seçimler için stratejimizi de belirledik, arkadaşlarımız fikirlerini belirledi. Herkesin söylediği gibi kavga, gürültü olmadı. Bir önce ki vekilimiz Şerafettin Turpcu kendi fikirlerini söyledi, elbette söyleyecekti. Konuşmasını yaptı, ardından önemli bir iş toplantısının ardından gitti. Biz bir şey diyemeyiz” dedi. 
LAFLARIM ÇARPITILDI
Adayların belirlendiği yönünde kamuoyunda yer alan bilgilerin gerçek olmadığını söyleyen Hakkı Güney: “Son zamanlarda ki konuşmalarımı çarpıttılar. Bana sorulan soruya karşılık cevap verdim. Çaycuma, Alaplı ve Gülüç Belediye Başkanımızı örnek gösterdiler ve ona göre açıklama yaptı. Bizim bütün belediye başkanlarımız başarılıdır. Zamanında bir çok isimle seçimleri alacağımızı söylemiştim ve 4 olan belediyeyi 12’ye çıkartmıştık. Kimse diğer belediye başkanlarımızı unuttuğumuzu zannetmesin. Üç belediyenin sorulmasının ardından cevapladım ve hepsinin yanındayız. 2019 yerel seçimlerinde inşallah CHP zafere ulaşacaktır. Kimse konuşmalarımı çarpıtmasın. İnsanların CHP’ye teveccühü devam ediyor. Zonguldak’ta güzel işler yapacağız” dedi. (Gamze Taşdemir)

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2018, 18:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER