Güvenlik görevlisine pusu mu kurdular?

Güvenlik görevlisine pusu mu kurdular?

Güvenlik görevlisine pusu mu kurdular?

Atatürk Devlet Hastanesi’nde Acil Servis’te görevli olan güvenlik görevlisi Ünsal Yavuz'un, taksiciler tarafından darp edildiği iddia edildi.

İddiaya göre olay, taksici dün sabah hastane girişinin önüne park sirasinda güvenlik görevlisi ile tartıştı.etti. Yaşanan tartışmanın ardından olaya hastane polisi devreye girdi. Mesai biten güvenlik görevlisini evine giderken Kız Meslek Lisesi önünde darp eden taksiciler hastanelik etti. Olayın ardından Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Gökhan İnan ve İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner, darp edilen Ünver Yavuz’u ziyaret ettiler.
Olayla ilgili açıklama yapan Atatürk Devlet Hastanesi yetkililerinden alınan bilgilere göre, yaşananların hastane dışında olduğu ve konunun Valiliğe intikal edildiğini söyledi.
öte yandan darp edilen güvenlik görevlisinin durumunun iyi olduğu belirtildi.
İki tarafında şikayetçi olduğu olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Güvenlik görevlisini darp eden taksicinin göz altına alındığı açıklandı.

Gündem

YORUM EKLE
YORUMLAR
yaman
yaman - 6 yıl Önce

ulan biz bir taksiciye birşey olduğunda üzülyoruz şidi ne yapalım hepiniz içn diyil ama o kişinin Allah belasını verecek

SIRADAKİ HABER