HABER YALANLANDI

Emniyet Müdürü Küçük, Kdz. Ereğli İlçesinde son haftalar içinde akaryakıt kaçakçılık olayı ile ilgili kendilerine bir intikal olmadığını söyledi.

HABER YALANLANDI

Zonguldakta yayınlanan pusula gazetesinin internet sitesinde yer alan Akaryakıt kaçakçılığına başladı

Başlıklı haberin üzerine DAMAR GAZETESİ Sahibi Necati Günay bizzat emniyet müdürünü arayarak haberin gerçek olup olmadığını sorarak bilgi aldı.

Damar gazetesinin haberi şöyle:

Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Necati Günayın bizzat telefonla görüştüğü Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ereğli OSBde akaryakıt kaçakçılığı yapıldığına dair kendilerine intikal eden bir olay olmadığını belirtti.

Emniyet Müdürü Küçük, Kdz. Ereğli İlçesinde son haftalar içinde akaryakıt kaçakçılık olayı ile ilgili kendilerine bir intikal olmadığını söyledi.

Kdz. Ereğli OSB’ye kaçak mazot satıldığını iddiaları yalan çıktı.
Zonguldak’ta yayınlanan bir gazete Ereğli’de kaçak mazot işinin yapıldığına yönelik iddialar; iftiranın da bu kadar olmaz dedirttirdi.
Petrol Tesisi sahiplerini şaşkına çeviren haber üzerine OSB’ye yakın alanda bulunan 5 Petrol Ofisi Sahibini zan altında bırakılmasına sebep oldu.
Ereğli OSB ‘de bulunan firmalara mazot veren kişinin açıklanmaması, ilçede bulunan tüm firmalarda “Kaçakçı!” damgası vurulmasına neden oldu.

Konunun çok ciddi bir iddia olması nedeni ile Başta Zonguldak Valiliğinin,İlçe kaymakamlığı ve Basın Savcılığının bu haber üzerine harekete geçmesi bekleniyor

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2017, 04:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan
Hasan - 7 yıl Önce

Lutfen bu isin ustune gidin gerekirse epdk harekete gecsin ki asparagas haberi yapan bu isi aciklasin isim versin valilik emniyet goreve

ATİLLA
ATİLLA - 7 yıl Önce

DEVLET BÜYÜKLERİ BİLİR İŞİNİ SABREDİNN..GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ..

alaplılı
alaplılı - 7 yıl Önce

yuhh,,bu ereğlide hiç mi istasyon sahibi adam gibi adamlar yokk yapsanıza açıklama beyler ..

MUSTAFA
MUSTAFA - 7 yıl Önce

BU ADAM YALAN LAMI YIKAMIŞ.ANS... HERGÜN YALAN HABER YALAN HABER.SAYIN BASIN SAVCIMIZ LÜTFEN BU ADAMA HADDİNİ BİLDİRNİZ..

MEHMET
MEHMET - 7 yıl Önce

BİR HAFTA İÇİNDE 5 YALAN HABER YAPILIYOR.
BU GÜCÜ KİMDEN ALIYOR BU ADAM.NEDEN BU ŞEHRİN BÜROKRATI BU SANTAJCIYI MAKAMINDA AĞIRLIYOR.ACABA NEDEN..NE ÇARPIŞIK İLİŞKİLER VAR ACABA..AZ KALDI

Tahsin
Tahsin - 7 yıl Önce

Bu adam her yere bok atıyor,arkasına önemli bir bürokratı aldığını söylüyor,vekillere bile iftira ve karalama yazarak 1 trılyon borcunu milletin sırtına vuruyor,bene zonguldak halkı devletimizin yapamadığını kendi yaparsa yakında o zaman devletin bürokratı ne yapacak merak edıyorum, bu kişinin bu gazetesini devlet milleti rahatsız etmekten KHK ile kapatması gerekir,bu devlet Zonguldak[xt]a gelmiyormu.Alooo devlet nerdesin ,Millet burda..

Yahya erdem
Yahya erdem - 7 yıl Önce

Yok la bu ne bu h... ne ki kim var arkasında Hangi partinin vekili bunun abisi Mütahit bütün işleri alıyorlar bürokrat bunlara neden gözyumuyor alo bürokrat nerdesin.Özel kalem hangi gazeteye ilan basıyon alooo KESIM KESIM 100 lira 300 lira kessssd devletin Malı deniz.....

Yilmaz
Yilmaz - 7 yıl Önce

Artık yeter oldunuz pusula doğru haber yap


SIRADAKİ HABER