Hakkı Güney adaylığını açıkladı

Hakkı Güney adaylığını açıkladı

Hakkı Güney adaylığını açıkladı

CHP İl Başkanı Hakkı Güney, Parti binasında basın açıklaması düzenledi.

Pazar günü yapılacak kongre öncesi resmi olarak adaylığını açıkladı. İlçe Başkanları ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen basın açıklaması öncesi başkan Güney, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında kadın üyelere karanfil dağıttı.

"CHP BENİM SEVDAM''

CHP İl Başkanı Hakkı Güney adaylığı ile ilgili yaptığı konuşmada, zor bir yola çıktıklarını ifade ederek ‘’CHP’yi Zonguldak’ta en iyi noktaya getirmek için uğraşan arkadaşınızım. Bugün 14 Şubat Sevgililer günü, Cumhuriyet Halk Partisi de benim sevdam, sevgim’’ dedi. Örgütten geldiğini vurgulayan Güney parti büyüklerinden destek istedi, teşekkür etti. Partilileri mahcup etmeyeğini söyleyen Hakkı Güney, CHP’yi Zonguldak’ta en iyi yere getirmek için aday olduğunu belirterek, ‘’CHP’yi iktidara getirmek için adayım’’ dedi. 

İKTİDAR VURGUSU

Güney konuşmasına şöyle devam etti: ‘’Biz herşeyi başarırız, partimize sahip çıkalım, küskünlüklerimizi kenara bırakalım, gençlerimiz için birlik ve beraberlik içerisinde olalım, geleceğimiz gençlerimize en iyi yerlerde görev verelim. Sizlere söz veriyorum, İl Başkanlığını kazandığım zaman, şunu tavsiye ediyorum, kimsenin adamı olmayın, sadece göreviniz CHP için olsun. Partimizi iktidara taşıyalım.’’

Güney konuşmasının son bölümünde gözyaşlarına hakim olamadı ve kendisine sahip çıkıldığı için partililere teşekkür etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2020, 19:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER