Hakkı Güney Fransız kalmış!

Hakkı Güney Fransız kalmış!

Hakkı Güney Fransız kalmış!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Meclis üyesi ve İl Kadın Kolları Başkanı mevlüde Yalçıner, CHP İl Başkanı Hakkı Güney’in Zonguldak belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Yalçıner açıklamasında, “Sayın Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı sayın Hakkı Güney, Yeşil Mahalle ve Tepebaşı Fulya Sokak ziyaretleri yapmışlar. Dün yerel haberlerden takip ettim konuşmalarını. Çok manidar buldum. Zonguldak ve mahalleleri Muharrem Akdemir’in çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaparak başarılı bulduğunu söylüyor. Herhalde Hakkı Güney Bey konulara ve Zonguldak sorunlarına, yapılmayan birçok konuya Fransız kalmış. Zonguldak halkının aklı ile oynuyorlar diye düşünüyoruz” dedi.
“FRANSIZ KALMIŞ”
CHP İl Başkanı hakkı Güney’in Zonguldak sorunlarından habersiz olduğu iddiasından bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Meclis üyesi ve İl Kadın Kolları Başkanı mevlüde Yalçıner, “Sayın Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı sayın Hakkı Güney, Yeşil Mahalle ve Tepebaşı Fulya Sokak ziyaretleri yapmışlar. Dün yerel haberlerden takip ettim konuşmalarını. Çok manidar buldum. Zonguldak ve mahalleleri Muharrem Akdemir’in çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaparak başarılı bulduğunu söylüyor. Herhalde Hakkı Güney Bey konulara ve Zonguldak sorunlarına, yapılmayan birçok konuya Fransız kalmış. Zonguldak halkının aklı ile oynuyorlar diye düşünüyoruz. Ben her gün bu insanlarla iç içe yaşıyorum ve sohbet ediyorum bir kişinin de belediyecilikten memnun olduğunu söylediğini duymadım” ifadelerini kullandı. 
“İŞ BU KADAR OLUR”
Seçim süreci boyunca mahallelerde bulunduklarını ve sıkıntıları yerinde tespit ettiklerini dile getiren Yalçıner, “Yaşamış olduğumuz seçim sürecinde de birçok mahallede seçim çalışmaları yaparken mahallelerin durumunu gözlemleme fırsatı bulduk. Yollar toz toprak. Bir yağmur yağıyor her yer çamur deryası ve çukurlarda göletler oluşuyor. 3 yıldan beri bitmeyen bir doğalgaz çalışması artık insanların canına yetmiş vaziyette. Bir de planlı çalıştıklarını söylüyor. Bu plan neye göre yapılıyorsa… Biz de anlayabilmiş değiliz. Doğalgaz çalışmaları bitmiş olan yerler dahi uzun süre yapılmayı bekliyor. Siz firmadan metrekare üzerinden parasını alıp başka yerlerde kullanırsanız belediyenin kısıtlı imkanları ile yapmaya çalışırsanız bu iş bu kadar olur. Sıkıntıyı da halka  çektireceksiniz. Yok böyle bir şey. Bu Zonguldak halkı her şeyi görüyor ve biliyor. Ve zamanı geldiğinde de sandıkta tercihini yapacaktır. Zonguldak'ın Milliyetçi Hareket Partili bir belediye başkanına ihtiyacı var. Bu şansı yerel seçimlerde Zonguldak halkının bize vereceğine inanıyorum. Doğru dürüst çalışkan belediyecilik anlayışı ile halkına hizmet için çalışacak Milliyetçi Hareket Partisi'ni tercih edecektir” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER