HAKKINI HELAL ET ZONGULDAK

HAKKINI HELAL ET ZONGULDAK

HAKKINI HELAL ET ZONGULDAK

Ak Parti 26. Dönem Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, yaptığı açıklama ile veda etti. 24 Haziran’da gerçekleştirilen seçimlerde aday gösterilmeyen Çaturoğlu yaptığı açıklamada, “24 Haziran 2015 yemin merasimi ile başlayan milletvekilliğim yine 24 haziran 2018 seçimleri ile sona ermiştir.3 yıllık bu süre içerisinde şehrimiz, ülkemiz ve aziz milletimize hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Ülkemizin bekası için gece gündüz demeden çalıştık. Zonguldak ve Zonguldaklı için özel kanunlar çıkarttık.” Dedi.
 

DARBECİLERİ YENDİK
Veda açıklaması yapan Çaturoğlu, “24 Haziran 2015 yemin merasimi ile başlayan milletvekilliğim yine 24 haziran 2018 seçimleri ile sona ermiştir.3 yıllık bu süre içerisinde şehrimiz, ülkemiz ve aziz milletimize hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Ülkemizin bekası için gece gündüz demeden çalıştık. Zonguldak ve Zonguldaklı için özel kanunlar çıkarttık. İlimizin kalkınması adına çeşitli altyapı ve üstyapı projelerini takip ettik, yenilerini kazandırdık. Siyasi tarihimizin en nazik ve spesifik bir dönemi olan bu süre esnasında 3 genel seçim,1 referandum geçirdik ve rabbimin izniyle hepsinden başarı ve zaferle çıktık.24 haziran 2018 seçimlerinde aday gösterilmedik diye küsmedik, kenara çekilmedik. Takdir böyleymiş dedik ve her zamankinden daha fazla çalıştık. Makam mevki demeden bizlerle birlikte gece gündüz demeden dur durak bilmeden aşkla ve şevkle çalışan tüm hemşerilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Daha da önemlisi 15 Temmuz 2016'da tarihimizin en karanlık silahlı darbe teşebbüsüyle karşı karşıya kaldık. Daha Cumhurbaşkanımız halkı sokaklara davet etmeden çok evvel biz meydanlara indik. Yaklaşık yüz bin kişiye mesajla ulaşarak onları ülkemize sahip çıkmaya meydanlara davet ettik. Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde sizlerle birlikte direndik ve kazandık. Darbecileri yendik” dedi.
Telefonumuz ve kapımız 7/24 herkese açıktı.
Vatandaşların dertleri ile dertlendiklerini dile getiren Çaturoğlu, “İnsanımızın her derdiyle dertlendik, derman olmaya çalıştık. Eksiğimizde olmuştur, fazlamız da. Hesabi değil, hasbi olmaya gayret ettik. Geriye doğru baktığımda yaptıklarımızın bir çoğunun semeresini dönemin hassasiyeti ve kısalığından dolayı önümüzdeki zaman diliminde ortaya çıkacak. Olmasına rağmen müsterihim ve gururluyum. Dolu hem ilimiz, hem ülkemiz ve azizi milletimiz için çalıştık. Bize sizlere hizmet etme imkanı veren Rabbime sonsuz şükürler olsun. Liderimiz Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum, sizlere aziz hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu süre zarfı içerisinde birlikte çalıştığım tüm teşkilat mensuplarımıza ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Son nefesimize kadar bu davanın neferi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2018, 18:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yalçın Ünal
Yalçın Ünal - 6 yıl Önce

resimdeki adam kim ? zonguldaklılardan niye helallik istiyor. bir kabahat ,suçmu işlemiş ? zonguldaklılara kötülüğümü dokunmuş.bunu görüp tanıyan varsa ismini,nereli olduğunu yazsın.

Zeki
Zeki - 6 yıl Önce

Ben etmiyorum..Haram olsun aldığın maaşlar..

Kadir Gülay
Kadir Gülay - 6 yıl Önce

Etmiyorum haram zıkkım olsun!!! Ne yaptın? Kime faydan oldu? Kim biliyor? Tabiki hiç kimse haram zıkkım olsun!!!

adnan
adnan - 6 yıl Önce

hakkımı helal etmiyorum koltuk sevdalısı zat...hızmet dedın halkı kandırdın kötülük yaptın

Kadir Gülay
Kadir Gülay - 6 yıl Önce

Zonguldak/Alaplı'lı Faruk Çaturoğlu önceki dönem Ak Parti Zonguldak Milletvekiliydi. Zonguldak'lılara faydası olmadığı için helallik istiyor. İyiliği dokunması gereken birinin iyiliği dokunmamışsa en büyük kötülüğü o yapmıştır.

Vatandaş
Vatandaş - 6 yıl Önce

Allah’a havale,

SIRADAKİ HABER