Halkımızla birlikte yeni reformlar yapılması gerekiyor

MHP Zonguldak İl Başkanlığı’nın 12’nci genel kurulu gerçekleştirildi. Gündem Gazetesi'ne kongreyi değerlendiren İl Başkanı Hamdi Ayan, listenin Zonguldak’ın tamamını kucakladığını vurguladı.

Halkımızla birlikte yeni reformlar yapılması gerekiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanlığı’nın 12’nci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilirken, Hamdi Ayan, 3’üncü kez başkan seçildi.

Tek liste ile gidilen kongrede 307 delege oy kullanırken, Ayan oyların tamamını alarak yeniden başkan oldu.

Ayan, Kongre sonrası Gündem Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

‘’Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığı’nın 12. Olağan Genel Kurul partimize yakışır bir süreç içerisinde geçmiştir. Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerini aramızda gördük. Zonguldak muhtarlarımızın da katılımıyla kongrede beklentileri yerine getirdik.

MHP umut olmuştur. Kongrede birlik içerisinde bir oluşum oldu. Salonda Zonguldak Belediyesi ve Genel seçimler için sözleştik.’’ 

KUCAKLAYAN BİR LİSTE OLDU

12. Olağan Genel Kurulunda oluşan yeni liste ile ilgili de konuşan Ayan, listeye bazı isimlerin giremediğini belirterek, ‘’Onlar bizim çok değerli arkadaşlarımız ama sınırlı olduğundan dolayı, bir eleminasyon yapılması gerekiyordu. Bu listenin Zonguldak’ın tamamını kucaklayan bir liste olması, bazı dengeleri koruyarak yapmamız gerektiğinden dolayı, bazı arkadaşlarımızı listeye alamadık. Kendilerinden özür de diledik. Ama MHP doğru yoldadır. Herşeye rağmen Milliyetçi Hareket Partisi bir bütün olarak çıkmayı başarmıştır. Zonguldak’ımız için, Türkiye için hayırlı olacağını düşünüyoruz.’’ İfadelerini kullandı. 

ZONGULDAK’TA YENİ SÜREÇ…

Yerel seçimler öncesi merkezde yeni bir çalışma başlatacaklarını vurgulayan MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, teşkilat ve muhtarlar ile koordineli çalışmalar yürütüleceğini belirtti.

‘’19 merkez mahallemiz var. Önce mahallelerimizin ihtiyaçları tespit edilecek. Mahalleler ile görüşülecek ve parti olarak değişikliğin olması halinde, Bartın – Karabük belediyeleri örnek gösterilerek, halkımızla birlikte yeni reformlar yapılması gerekiyor Zonguldak’ta. Bunlar paylaşılacak. Komisyon çalışmalarımızı bugün başlatmış bulunmaktayız’’ dedi.

İŞTE MHP’NİN YENİ YÖNETİMİ

Hamdi Ayan Başkanlığı’nda oluşan yeni yönetim şu şekilde oluştu:

Orhan Korkmaz, Ömer Ay, Okan Doğramacı, Metin Soydaş, Hasan Kara, Varol Demirköse, Recep Kocabacak, İlyas Altun, Mustafa Kaplan, Uğur Yalçın, Kaya Karatepe, Mehmet Nart, Hüseyin Edebal, Bilge Keskin, Kadir Kandemir, Soner Mıcık, Haldun Çakan, Sadettin Gören, Kadir Abasız, Nurullah Uzun, Süleyman Erbay, Saruhan Çınar, Ertuğrul Atabay, Muharrem Arslan, Mücahit Şahin, Yaşar Aksu, Gündüz Torlak, Hakkı Ayvacık, Cevdet Balçık, Sevda Demir, Resmiye Denizer, Nurten Ayan, Muharrem Erol, Özlem Girgin, Ahmet Özkan, Recep Ünlü, Ercan Alaca, Oğuzhan Yıldırım, Murat Güngör, Celal Demirciler, Murat Kınay, Aydın Yılmaz, Cengiz Çıtkıran, Orhan Üstün, İhsan Pınar, Kürşat Başar, Tuncay Kahveci.  

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2017, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER