Hastane inşaatı Mayıs'ta başlıyor

Hastane inşaatı Mayıs'ta başlıyor

Hastane inşaatı Mayıs'ta başlıyor

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ankara’da gerçekleştirilen genişletilmiş il başkanları toplantısını değerlendirdi. Toplantıların çok verimli geçtiğini belirten Başkan Tosun, Zonguldak’ın en önemli konularından olan Lavuar alanı ve hastane inşaatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“CUMHURBAŞKANIMIZ İLE TOPLANTI YAPTIK”

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiklerine dikkat çekerek, “Bizim esas toplantımız ikinci gün yaptığımız ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın yaptığı toplantı oldu. Cumhurbaşkanımız bu toplantıda ülke ve dünya gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu” dedi.

“GİYSİ PAZARI VE LAVUARA ALANI DEĞERLENDİRİLECEK”

Lavuar alanı ile ilgili TTK’nın üzerine düşen görevi yaptığını ve Bakanlar Kurulu kararının ardından sürecin işleyeceğinin altını çizen Başkan Tosun, “Lavuar alanının TTK’da Milli Emlak’a devrinin yapılması konusunda Ankara’da görüşmelerimiz oldu. TTK çalışmasını yaptı ve yönetim kurulundan geçirdi. Maliye Bakanlığında arsanın devri konusunda herşey hazır konuma geldi. Önümüzde ki günlerde Bakanlar Kurulu kararıyla Lavuar alanının arazisi Maliye Bakanlığına geçecek. Bu alanda TOKİ ile beraber bir proje yaparak bu alanı Zonguldak’a kazandıracağız. Bu noktada 3 Milletvekilimiz ile Ankara’da görüşmelerde bulunacağız. Akabinde TOKİ buraya mimarlarını göndererek çalışmalar başlayacaktır. Zonguldak’ yakışır, insanlarımızı mutlu edecek bir proje için çalışacağız. Önümüzde ki günlerde TOKİ başkanı da Zonguldak’a gelerek incelemelerde bulunacak. Tabi Belediyenin projesi ile birlikte toplam bir projede çalışacağız. Lavuar alanı ve giysi pazarı olarak bilinen bölgede bunun içinde” dedi.

“MAYIS’TA BAŞLIYOR”

Zonguldak’ta yıllardan yana şehir gündemini meşgul edene hastane inşaatı ile ilgili müjde veren Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Tabi hastane yeri ile ilgili Sağlık Bakan Yardımcımız ile temaslarımız oldu. Kendisinden aldığımız bilgilere göre Mayıs ayında çok büyük aksilik olmadığı taktirde inşaatın başlayacağını öğrendik. İnşaat tabi mevcut bölgede olacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER