Hayırlı uğurlu olsun..!

Hayırlı uğurlu olsun..!

Hayırlı uğurlu olsun..!

Ekonomi Bakanlığında 15-17 Kasım 2017 Tarihleri arasında yapılan Ekonomi Bakanlığı İletişim Noktaları Eğitim Programı na katılan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri  Muharrem Sarıkaya 3 günlük eğitim ve sonrasında yapılan sınav neticesinde sertifikasını  Ekonomi Bakanlığı müsteşarı İbrahim Şenoldan aldı. Böylece Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, Ekonomi Bakanlığı İletişim Noktası oldu.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası; Ekonomi Bakanlığının devlet yardımlarının ulaşması konusunda girişimcileri bilgilendirecek, yönlendirecek ve Ekonomi Bakanlığı ile temaslarını sağlayarak devlet yarımlarından yararlanmaları konusunda aracılık edecek.

Konu hakkında açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak TSOnun  Ekonomi Bakanlığı İletişim Noktası olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bölgemizdeki girişimcilerin Ekonomi Bakanlığınca sağlanan devlet yardımlarından daha fazla yararlanması konusunda çalışmalar yapacaklarını ve bölgemizin kalkınmasında daha fazla sorumluluk alacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER