Hem adam yerine koyma hemde bu kadar heyecanlan!

Hem adam yerine koyma hemde bu kadar heyecanlan!

Hem adam yerine koyma hemde bu kadar heyecanlan!

CHP Filyos Belediye Başkan aday adayı Gökhan Demir, kendisi hakkında ağır eleştiriler de bulunan Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal'a cevap verdi.
Ömer Ünal'ın açıklamalarına anlam veremediğini söyleyen Demir: "Ömer Ünal Filyos'ta adam mı kalmadı demiş! Bizim göreve gelme niyetimiz kimseyi ötekileştirmemektir. Biz kimsenin ekmeğiyle oynamaya aday değiliz. Biz kimseyi işle alakalı tehdit etmedik. Bizim niyetimiz kişi ayrımı yapmadan, özellikle hiç Parti ayrımı yapmadan Filyos'a doğruları katabilmektir. Ömer Ünal kendisini bilmiyorsa biz ona kendisini anlatacak değiliz! Hele ki avukatı hiç değiliz! Hem ulusal hem yerelde boy boy fotoğrafları olup manşet olan ben degilim. Kendisinin yayınlandığı ulusal medyanın sahibi de değilim. Aday adaylığı konusuna gelince 81 vilayette herkes heryere aday olabilir. Filyos'la alakalı düşüncelerimi de Ömer Ünal efendiye soracak halim yok! Ayrıca Filyos'ta başka adam mı kalmadı mı cümlesi de Filyos halkına yaptığı çok büyük ayıptır. Bende kendisini Filyos halkından özür dilemeye davet ediyorum. 
Allah bana adaylığı nasip ederse o gün kimin ne kadar Filyos'lu olduğunu kimin bayrağının Filyos'a dikileceğini hep birlikte göreceğiz! Bir anda bu kadar heyecanlanması beni mutlu etmiştir. Hem adam yerine koymayıp hem de heyecanlanması Filyos halkının taktiridir" dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
şenol
şenol - 6 yıl Önce

yakısır baskanım

Tuncer pekim
Tuncer pekim - 6 yıl Önce

Yürü be aslan kardeşim her zaman arkandayım

SIRADAKİ HABER