“HERKESİN AKLI SELİM HAREKET ETMESİ GEREKİR”

“HERKESİN AKLI SELİM HAREKET ETMESİ GEREKİR”

“HERKESİN AKLI SELİM HAREKET ETMESİ GEREKİR”

Cumhuriyet halk Partisi Zonguldak il başkan Vekili Hakkı Güney, parti genel merkezinde yaşanan kurultay sürecini değerlendirdi. 

“ARTIK YOLUMUZA BAKMAK İSTİYORUZ”

Güney yaptığı açıklamada, partinin tek olduğunu ama kişilerin gelip geçici olduğunu ve süreci kaygıyla izlediklerini belirterek şöyle dedi;
“Tabi bu süreç hakikaten partimize zarar veriyor. Süreç ile ilgili parti genel merkezimizce dün itibariyle bir açıklama yapıldı ama tam bir somut da bir açıklama anlamında kabul edemeyiz. Ancak genel merkez 33 imzanın geri çekildiğini söyledi. Yalnız herhalde çarşamba günü tam anlamıyla bir netlik kazanacak. İşte bu durumlar partimize zarar verdiği için partimizde ki insanlar bu konular hakkında artık rahatsız olmaya başladılar. Biz de zaten bunun için mücadele veriyoruz. Artık bu işlerin bitmesi ve yerel seçimlere partimizin hazırlanması anlamında mücadele veriyoruz. Tabi biz bırakmıyoruz, biz şu anda yerel seçimler için hazırlıklarımızı yapıyoruz ve bunun için tüm çalışmalarımız devam ediyor. Sonuçta genel merkezimizin çözeceğini bir iştir. Şu anda da seçimlere az bir süre kaldı ve sürecin uzaması demek partiyi daha çok sıkıntılara geçirme anlamını taşır. Onun için de biz artık yolumuza bakmak istiyoruz. Herhalde bu hafta bütün netti tam anlamıyla genel merkez görüşüne bildirecektir” dedi. 


HERKESİN AKLI SELİM HAREKET ETMESİ GEREKİR

Güney, süreçle ilgili olarak herkesi aklı selim davranmaya davet ettiğini belirterek şunları söyledi; 
“Şimdi bu süreç fazla ileriye giderse partiye çok büyük zarar verir. Partiye çok büyük zarar verirse partinin toparlanması zor olur. Onun için herkezin aklı selim hareket etmesi lazım. Biz de bunu istiyoruz. Bizim de tabii ki arkadaşlarımız da bunu istiyor, Zonguldakta ki Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımız da tabii ki herkesin fikrine saygılıyız herkes birisiyle beraber olmak siyaset yapmak istiyor. Ama sonuçta Cumhuriyet Halk Partisi tektir, kişilerin nezdinde hayatını sürdüren ve siyaset yapan bir parti değildir. Kişiler gelip geçicidir, koltuklarda gelip geçicidir onun içinde en kısa zamanda bu işlerin bitmesi gerekir.”

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2018, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER