Hizmet İş Sendikasından toplantı

Hizmet İş Sendikasından toplantı

Hizmet İş Sendikasından toplantı

Hizmet İş Sendikası'nın Zonguldak temsilciler kurulu kasım ayı toplantısı gerçekleştirildi.
Õğretmenevi'de gerçekleştirilen toplantıda Hak-İş ve Hizmet-İş İl Başkanı Güven Kaya ile Hak İş ve Hizmet İş Sendikası temsilcileri katıldı.
hem kahvaltı hem toplantı seklinde gerçekleştirilen kurulda Sendikanın ve temsilcileri sorunları masaya yatırıldı.
hak-iş Konfederasyonu ve Hizmet İş Sendikası İl Başkanı Güven Kaya yaptığı açıklamada,

Bugün temsilci arkadaşlarımızla kasım ayı temsilciler toplantımızı kahvaltı programında değerlendirelim istedik. Arkadaşlarımıza aylık olan çalışmalarımızı, kurumlardaki sorunlar hakkında neler yapabileceğimizi değerlendirdik. sorunlarımızı bu şekilde değerlendirdikten sonra arkadaşlarımızla istişare yaparak toplantıda çıkan sonucu genel merkezimize göndereceğiz. Zonguldak'ta Hak İş konfederasyonuna bağlı 23 sendikamız bulunuyor. Hizmet İş sendika mızın ise 3000 ise diğer senfikaların ise ortalama 2500 üyesi olarak toplamda 6 bine yakın üyemiz bulunmaktadır. kurumlarda hak-iş'e bağlı sendikalarımız bulunmaktadır. Yani şöyle söyleyebilirim, kamu kurumların hepsinde yetkili sebdikyız. Ayrıca Amasya'da yapılacak olan temsilciler Kurulu toplantısında eğitim programında da bir araya gelerek temel sorunları ele alacağız.
Dedi.
Hak İş başkanı Güven Kaya Ayrıca yaptığı konuşmada taşerondan kadroya geçen çalışanların sorunlarını çözmek için gayret içinde olduklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2018, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER