‘Hizmete yıkarak değil yaparak devam’

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, çalışmaları değerlendirdi

‘Hizmete yıkarak değil yaparak devam’

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 
Vali Erdoğan Bektaş, Manolya Park ve Zonguldak eski Valisi Ahmet Çınar’ın döneminde yıkımı gerçekleştirilen tersane bölgesi ve balıkçı barınaklarında ki son gelişmeler hakkında bilgiler verdi.
Daha önce planlanmış çalışmaların devam edeceğini, yıka yıka değil yapa yapa hizmetlerin devam edeceğini söyleyen vali Bektaş, kimsenin şüphe duymaması gerektiğini ifade etti.
‘HERŞEY YOLUNDA GİDİYOR’
Manolya Park’ın ihalesinin yapıldığını ve çalışmaların yolunda gittiğini söyleyen Vali Erdoğan Bektaş: “
Manolya Park ihalesi yapıldı. Hafta sonu incelemelerde de bulundum. Her şey yoluna giriyor. Başlamış her şey devam edecek. Burada kimsenin en ufak bir tereddütü olmasın. Projelerde belki bazı şekil değiştirmeleri olabilir. Yerine oturmayan taşları yerine oturtabiliriz. Biz ilk başta yapa yapa gideceğiz demiştik. Yıka yıka gitmeyeceğiz” dedi. 
‘BİR ŞEYLER YIKILDI, BİR KISIM UMUTLAR İNŞA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR’
Yıkımı yapılan her bölgede çalışmaların devam ettiğini söyleyen vali Bektaş: “Yıkımı yapılan her yer ile ilgili uğraşıyoruz. Gerçekten zamana ihtiyacım var. Bir şeyler yıkıldı, bir kısım umutlar inşa edilmeye çalışılıyor. Bunları kavramadan bir şey yapamazsınız. Anlamak zorundayız. Zaten önümüz kış, mevsimde bize müsaade ediyor. Bu hakkımızı da kullanalım” dedi. (Gamze Taşdemir)

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2019, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER