HÜSEYİN ÖZBAKIR ÖNERGEYİ İMZALADI

HÜSEYİN ÖZBAKIR ÖNERGEYİ İMZALADI

HÜSEYİN ÖZBAKIR ÖNERGEYİ İMZALADI

Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, son haftalarda Türkiye gündemine oturan torba yasa içerisindeki 58. Madde’ye “Türkiye Taşkömürleri Kurumu mevcut müessesini bağlamaz” şeklinde ibare eklenerek 51. Madde adı altında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde onaylandığını bildirdi. Oy birliği ile kabul edilen önergeyi kendisinin de imzaladığını belirten Hüseyin Özbakır, “biz Zonguldak halkımızın ve madencimizin her zaman yanındayız” dedi.
En başından beri TTK’nın özelleştirilmeyeceğini ısrarla her açıklamada vurgulayan Özbakır konuyla ilgili açıklamasında;
“Hükümetin bakanlarının ve bizim “TTK özelleştirilmeyecek” şeklinde ısrarla söylememize rağmen, ısrarla aksini iddia ederek konuyu farklı yerlere çekmeye çalışanlar, Ak Parti Hükümetinin verdiği sözü tuttuğunu bir kez daha görmüştür. Halkımızın içi rahat olsun.
Biz hizmet için geldik ve geldiğimiz günden beri de elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik, çekinmeyeceğiz. Zonguldak şehri ilerleme yönünde ivme kazanmıştır. Bu daha da hızlı devam edecektir.
Söz konusu madde ile halkın kafasını karıştırarak infial yaratmak isteyenlerin emellerinin boşa çıktığı açıkça görüldüğü gibi, Ak Parti Hükümetinin her zaman halktan yana uygulamalar ortaya koyma amacında olduğunu bir kez daha sergilemiştir. Halkımız da bu sebepten dolayı her zaman Ak Parti’nin yanında olmuştur. Hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 19:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER