İcra memurları minik kızı haciz etti!

İcra memurları minik kızı haciz etti!

ÖZEL İÇERİK
Zonguldak’ta yaşayan Ramazan Y. isimli vatandaşın eşiyle yaşadığı sorunlar sebebiyle ayrılmasının ardından pedagogların ‘alınması sakıncalıdır’ raporuna rağmen kızının avukatlar ve icra memurları tarafından annesi eşliğinde zorla götürüldüğünü iddia etti. Paylaşılan görüntülerde Minik kızın görevli memurlar eşliğinden babasından alınması ve elinden tutulup zorla götürülmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Hükümet yetkililerine seslenen Baba Ramazan Y. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’e seslenerek, “Sayın değerli bakanım, Zonguldak’ta çocuğum bir mal gibi icra memuru ve karşı tarafın avukatı Tayyip K. Tarafından, pedagogun alınması sağlıklı değildir demesine rağmen zorla şiddet, tehdit, korkutma gördüğü annesine teslim edildi. Dün öğlen 1 den beri kızımla iletişim kuramıyorum” diyerek şikayette bulundu.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2018, 19:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
bilgili
bilgili - 6 yıl Önce

çocuğun velayeti babada ise anneye görüş günü verilir buna mahkeme karar verir . eğer baba bu görüş gününde kendisine haberdar edildiği halde yinede anneyle görüştürmez ise icra müdürlüğü tarafından anneye teslim edilir. çocuğun rızasına bakılmaz. bu haciz değil TESLİM İşlemidir.

Kamil Akay
Kamil Akay - 6 yıl Önce

Bu şekilde günde yüzlerce çocuk teslimi yapılıyor yapılan işlem kanuna uygun baba çocuğunu çok düşünüyorsa öz annesinden koparmayıp kendisi eve davet edip yetişkin insanlara yakışır şekilde çocuğu üzmeden annesine vermesi gerekirdi burda icra memuru ve avukati kötü gostermekten baska bir şey yok Allahtan internette arastirinca yapilanin usule ve kanuna uygun oldugu cikiyor.

Meral colak
Meral colak - 6 yıl Önce

Cocuguñ anne ile sahsi iliski kurmasıni engelleyen cocugunu cok sevdiğini söyleyen ama ona ne kadar büyük zararlar verdigıni eziyet ettiğini düşünemeyen bir baba. Esi ile bosanma asamasinda cocügu koz olarak kullanmanin sakincalarini bilmek anlamak gormek istemeyen herseyi kayit edip asılsiź iddialarla şikayetlerde bulunan cocugunun gelecegini karartan bir baba
Allah yardimcisi olsun

SIRADAKİ HABER