İHALE İLE SATILACAK LOJMANLAR GÜNDEME ALINDI

İHALE İLE SATILACAK LOJMANLAR GÜNDEME ALINDI

Zonguldak İl Genel Meclisi Ekim  ayı üçüncü birleşim toplantısı Başkan Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı. 

Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, İl Genel Meclisi toplantısında Türkali Tesisleri'nin, İl Özel İdare binasının ve lojmanlarının satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Partili ve CHP'li Meclis Üyeleri İl Özel İdare binasının satışıyla ilgili görüş bildirerek Kokaksu Mevkii'ndeki binaya taşınma işleminin detaylı bir şekilde görüşülmesi gerektiğini belirttiler.Diğer tataftan İl Özel İdare'nin 16 adet lojmanının satışı ilerleyen günlerde meclise getirileceği gündeme geldi.İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, lojmanların tek tek ihale ile satılabileceğini ifade etti.  

12 KATLI İŞ MERKEZİ'NDEKİ BİNA SATIŞI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPILDI

Ekim ayı üçüncü birleşim toplantısına katılan İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Türkali Tesisleri, lojmanlar ve 12 katlı iş merkezi'ndeki bina satışı ile ilgili bilgilendirme yaptı. Ahmet Karayılmaz, satışlardan ve elde edilen gelirin her aşamasından Meclis üyelerinin bilgilendireceği ve elde edilen gelir ile araç parkının genişletileceğini söyledi.

Zonguldak İl Genel Meclisi Ekim  ayı üçüncü birleşim toplantısı Başkan Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı. 

Bir önceki toplantıya ait tutanak okunup oylanması ile başlayan görüşmelerde İlimiz Kilimli ve Kdz. Ereğli İlçelerinde, kamulaştırma işlemleri tamamlanan taşınmazların, eğitim ve öğretim hizmetlerinde kullanılmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsisi ile ilgili konunun görüşülmesi.  İlimiz Kdz. Ereğli İlçesi Süleymanbeyler Köyü hudutları dahilinde bulunan, kadastroda 107 ada, 3 ve 12 parsel no ile kayıtlı taşınmazlarda “Pazar Alanı (Canlı Hayvan Pazarı) amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı yapılması ile ilgili konunun görüşülmesi. İlimiz Kdz. Ereğli İlçesi Keşkek Köyü hudutları dahilinde bulunanan, kadastroda 101 ada, 73 parsel no ile kayıtlı taşınmaz üzerinde  “Günübirlik Turizm Tesis Alanı” amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı yapılması ile ilgili konunun görüşülmesi. İlimiz Devrek İlçesi Hışıroğlu Köyü Merkez Mahallesinin içme suyu ihtiyacını karşılayan su deposunun eski olduğu, artık hizmet veremeyecek durumda bulunduğu ve yeni bir su deposu yapılması zorunluluğu hasıl olduğu, Devrek Kaymakamlığının ilgi sayılı yazısından anlaşıldığından,söz konusu yeni depo  yeri  mera arazisi içinde kaldığından, gerekli izin ve irtifak işlemlerinin yapılabilmesi için, İl Özel İdaresi 2020 ek yatırım programına alınması ile ilgili konunun görüşüldü.  Başkan Necdet Karaveli maddelerin incelenmesi için komisyonlara havale etti. İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Türkali tesisleri, lojmanlar ve  12 katlı iş merkezinde bulunan İl Özel İdare'ye ait beş katın satılması ile ilgili meclis üyelerine bilgilendirmelerde bulundu. Gelecek toplantının gün ve saatinin belirlenmesi ile toplantı sona erdi.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2020, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER