İktidar ve muhalefet vekilleri halkın taleplerini dinledi.

İktidar ve muhalefet vekilleri halkın taleplerini dinlediÖrnek tablo!

İktidar ve muhalefet vekilleri halkın taleplerini dinledi.

Siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinden oluşan 20 kişilik bir heyet Ereğli’nin sorunlarını ve taleplerini aktarmak için Ankara’ya giderek, Zonguldak Milletvekilleri ile bir araya geldiler.


Düzenlenen toplantıya Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş katılırken Şerafettin Turpçu’nun ise partisinin ilçe çalışmaları için Alaplı’da bulunduğu için katılamadı.
Gurubun sözcülüğünü yapan, Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, “Sanılanın aksine Ereğli il yapılsın diye gelmedik. Milletvekillerimizle birlikte Zonguldak’ta neler oluyor, Ereğli ve Alaplı’da neler oluyor? Ereğli’nin sorunlarını sayın vekillerimize iletmek üzere ziyaret amaçlı Ankara’ya geldik” dedi.
İktidar ve muhalefet partisinin milletvekilleri Ereğli’den gelen grubun talep ve önerilerini can kulağı ile dinlerken, mevcut sorunlar ve projeler tartışıldı.
Zonguldak milletvekillerinin, bölge halkının talepleri için gösterdiği birliktelik, bazı yerel basın organlarında, kasıtlı olarak yapılan olumsuz algı operasyonunun aksini ispatlar nitelikteydi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER