İktidara yürüyüş hazırlığını başlattık…

Saadet Partisi İl Divan Toplantısı yapıldı...

İktidara yürüyüş hazırlığını başlattık…

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, İl Divan Toplantısı’nda acı gerçekleri konuştu:

“ALLAH YÖNETİCİLERİMİZE HİDAYET VERSİN!”

Saadet Partisi İl Divan Toplantısı Şubat 2020 oturumu Alaborina Restaurant’ta gerçekleştirildi.

Divan toplantısının basına açık bölümünde konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Suriye’deki saldırıda şehitlerin acısını yaşadıklarını belirterek, şu anda askerin yanında durduklarını ve konunun diğer boyutunu daha sonra ele alacaklarını kaydetti.

Merhum liderleri Necmettin Erbakan’ın tarihî önem taşıyan ‘Bir gün mesele Suriye ise hedef Türkiye’dir sözüne vurgu yapan Burak Erol, “Rahmetli liderimiz sürekli ikaz etti. ‘Bir gün mesele Suriye ise hedef Türkiye’dir demiştir. Cenab-ı Hak yöneticilerimize hidayet versin” ifadesini kullandı.

Konuşmasında Zonguldak ve ilçelerindeki konulara değinen ve bu sorunların bizzat takipçisi olacaklarını ifade eden Erol, 1996 seçimlerinde iktidar oldukları gibi köy köy, mahalle mahalle dolaşarak yine Türkiye’yi Saadet Partisi iktidarına taşıyacaklarını söyledi.

Koronavirüs konusundaki basiretsizliklere şaşırıyoruz

Koronavirüs konusunda Zonguldak’ta koordinasyonsuzluk görüldüğünü ve bunun da insanlarda paniğe yol açtığını dile getiren Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, konuşmalarını şöyle sürdürdü:

“Şehrimizde 2-3 gün büyük bir telaş meydana geldi. Öyle enteresan ki koronavirüsle ilgili gelişmeleri biz basından öğrendik. Hiçbir yetkili bununla ilgili doğru düzgün, bilgilendirici bir açıklama yapmadı. Bir telaş, bir kaos hakim oldu. Zonguldak idarecileri olan valimizi ve il sağlık müdürümüzü bu noktada daha duyarlı, daha koordinasyonlu, daha organize çalışmalarını rica ediyoruz. Acil durum eylem planları var. Mesela siz bir işletmede, herhangi bir yerde, afet anında acil durum eylem planını oluşturuyorsunuz. Acil durum ekipleri oluşturuyorsunuz. Ve bununla ilgili ilimizde bir olay vuku bulduğunda da görevliler hemen yerlerine geçip açıklamayı kim yapacak, önlemleri kim alacak bunların isimlerinin belli olması lazım. Öyle enteresan ki hadise Ereğli’de bir yük boşaltımı sırasında Tır şoförlerinde meydana geliyor. Ereğli’deki 16 Tır şoförü Zonguldak’taki Devlet Hastanesi’ne gönderiliyor. Zaten koronavirüs denilen hadise insandan insana geçen bir hastalık. Orda vuku buluysa orada önlemini al, orada bertaraf etmeye çalış, tedavisi orada al. Bu basiretsizliklere de dikkatinizi çekip Saadet Partisi olarak şaşırıyoruz.”

ZBEÜ Yönetiminin ne iş yaptığını buradan sormak istiyorum

Yan tarafımızda Karabük Üniversitesi öğrenci sayısı 50 bine ulaşmış. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) öğrenci sayısı devamlı aşağıya iniyor, bölümler kapanıyor. ZBEÜ yönetiminin de ne iş yaptığını buradan sormak istiyorum. Bir üniversitenin daha iyi hizmet, daha kaliteli öğrenci yetiştirme, daha fazla öğrenciye ulaşma… Bir vilayet için üniversite bacasız fabrikadır. Her üniversite öğrencisi bu şehrin ekonomisine katkıda bulunmaktadır. ZBEÜ de yönetim olarak rektöründen başlamak üzere kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor. Dışarıdan baktığımız, oranlara, verilere göre durumu hiç iyi görmüyoruz. Bu konuda dikkatlerini çekmek istiyorum.

Ereğli’de çok büyük sıkıntılar var

Geçen Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’nın konuşmalarını takip ettik.  Kendisini seviyoruz. Gerçekten de Ereğli’de çok sorun var. Tersane problemi halen çözülmedi. Erdemir’le ilgili problemler devam ediyor. Daha önce tersaneler bölgesinde 10 bin işçimiz çalışıyordu, şu anda gelinen noktada çok büyük sıkıntılar var. Yok denecek kadar faaliyet devam ediyor. Bununla ilgili önlemler alınması gerekiyor.

Çaycuma’da sera projesinin takipçisi olacağız

Çaycuma’da organize sanayi bölgesi, 52 fabrikamızla faaliyetlerine devam ediyor. Bir sera projesi var. Bu sera projesiyle ilgili bir ödenecek çıkmış. İlçe Başkanlığı olarak bunları da Saadet Partisi adına takip etmemiz lazım. Bu noktaları tek tek divana sunmamız gerekiyor. Çaycuma’nın çalışmaları güzel. Orada Kaymakamımız yeni değişti, arkadaşımız hareketli.

Zonguldak’ta trafik kaosu devam ediyor… Gözle görülür bir çalışma yok…

Zonguldak merkeze geldiğimiz zaman merkezde trafik kaosu halen sürüyor. Bir ara Emniyet Müdürümüz ile Belediye Başkanımız, ‘şu caddeyi kapatalım, burayı açalım, güzergahı değiştirelim’ gibi bir deneme yaptılar. Düzenlemeden de bir sonuç alamadılar. Biz Zonguldak’ın trafik ve ulaşım probleminin çözülmesini istiyoruz. Çünkü Belediye Başkanı da aday olduğunda bununla ilgili vaatlerde bulundu. ‘Zonguldak’a nefes aldıracağım’ dedi. 8 bin kişilik bir camimiz yapılıyor, lavuar projesiyle ilgili bir çalışma devam ediyor. İhalesi yapılmadı. Sahil projesiyle ilgili yine yukarıdan aşağıya bir güzergâh düzenlemesi var. Fakat geldiğimiz noktada hala adamakıllı, elle tutulur gözle görülür bir çalışma yok.

Siz parayı betona gömdünüz, genç kesimi görmediniz!

Türkiye’nin genel ekonomik durumuyla ilgili hiçbir söz söylemeye gerek yok. Zaten yaşıyoruz. Vatandaşın cebine yansımaya başladı. Daha önce biz sahada ticari faaliyetlerimizi sürdürürken AKP’li iş adamı arkadaşlarımız, bize canhıraş AKP’nin icraatlarını savunurken, en son 1 ay önce yaptığım ziyaretlerde AKP’nin icraatlarından Hükümetin kararlarından şikayetçi olduklarını kendi kulaklarımla duydum. Biz haklı çıktık ama memnun olmuyoruz. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Bey sürekli ifade ediyor: Haklı çıkmaktan memnun değiliz. Bizler de memnun olmuyoruz.

Ama siz parayı betona gömdünüz,  parayı köprüye gömdünüz, parayı alt geçide üst geçide gömdünüz, okul ve hastane yaptınız ama bu ülkenin arkasından oluk gibi gelen genç kesimi görmediniz. Kıymetli dava mensubu kardeşlerim. Bu ülkenin yüzde 30’u, 30 yaşın altında. Siz her yıl 1 milyon kişiye iş bulmak zorundasınız. Şu anda sizin resmi rakamlara göre 5 milyon işsiziniz var. Ama gayri resmi olarak İşkur’dan kaydını sildirmiş ve iş aramaktan vazgeçmiş kişilerle birlikte 8 milyon işsiziniz var.

İktidara yürüyüş hazırlığını başlattık…

Arkadaşlar biz Saadet Partisi olarak 81 vilayette genel merkezimiz başta olmak üzere Saadet Partisinin Türkiye’de iktidara yürüyüş hazırlığını başlattık elhamdülillah. Saadet Partisi il, ilçe, belde, gençlik kolları, hanım kolları teşkilatları aynı 1983’te kurulan Refah Partisi’nin 13 sene sonra 1996’da iktidar olduğu gibi iğnenin ucuyla kuyu kazar gibi kazacağız. Mahalle mahalle, köy köy, sandık sandık örgütleneceğiz ve Allah’ın izniyle tek başımıza iktidara geleceğiz. Buna hem Ümmet-i Muhammed’in ihtiyacı var hem İslam coğrafyasının ihtiyacı var hem de Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Gençlerimiz sizi bekliyor. Emeklilerimiz hala ve hala bizim Refahyol döneminde liderimizin kendilerine takdim etmiş olduğu zammı konuşuyor ve yine bizi bekliyor. O yüzden Saadet partisinin iktidara yürüdüğünü ve bu hazırlığı yaptığını hissetmemiz gerekiyor. Çalışmalarımızı bu minvalde yürütmemiz gerekiyor"

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2020, 19:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER