İl Genel Meclisinde gündem: Kadro

İl Genel Meclisinde gündem: Kadro

İl Genel Meclisinde gündem: Kadro

Zonguldak İl Genel Meclisinin Kasım ayı 6 birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılırken, gündemin tek maddesi görüşülmek üzere komisyona havale edildi
(Resimli)
Zonguldak İl Genel Meclisinin Kasım ayı 6 . Birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.
İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan meclis toplantısına, il genel meclisi üyeleri ile daire müdürleri katıldı.
Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki oturuma ait karar özeti okunarak oylandı.
Gündemin 3. Maddesinde yer alan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelik ve Mahalli İdareler Personellerinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik gereği İdarede 2018 yılında açılacak sınav için İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğe göre düzenlenen II sayılı Memur Boş Kadro Değişikliği Cetvelinin 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10. maddesinin (l) bendi gereğince İl Genel Meclisince görüşülmesi yapıldı.
Gündem maddesi üzerinde İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Rıza Cici il genel meclisi üyelerine bilgi verirken, 55 teknik kadro bulunduğunu, 8’tanesini boş olduğunu, boş olan 8 kadro içinden iki tanesinin isim değişikliğini gerçekleştirileceğini söyledi.
AK Parti İl Genel Meclisi üyeleri Rıfkı Gültekin ve Rahmi Albuz söz alarak konunun komisyona havale edilmesi gerektiğini belirttiler.
CHP İl Genel Meclisi üyesi Nebahattin Yılmaz da söz alarak “Kadro konusunda aklımızda soru işaretleri bulunuyor. Komisyona havale edilsin” dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli de maddenin komisyona havale edilmesinin doğru bir karar olacağını belirtirken, madde oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.
[17:02, 6.11.2017] Murat Abi Gazeteci:

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER