İlge'ye Kızılay ve Özbakır'dan yardım eli

İlge’ye Kızılay ve Özbakır’dan yardım eli

İlge'ye Kızılay ve Özbakır'dan yardım eli

Doğuştan skolyoz hastası olan İlge Çavdar’ın yardım çağrısına Zonguldak halkı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’dan cevap geldi.
14 yaşındaki İlge Çavdar’ın tedavisi için gerekli olan ameliyat masrafını Kızılay Zonguldak Şubesi ve Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özbakır’ın girişimleri ile karşılanırken. Küçük kızın ameliyatı bugün yapılıyor.
Ankara Çankaya Özel Hastanesi’nde ameliyata girecek olan İlge Çavdar’ın babası Olcay Çavdar ile telefonda görüşen Özbakır, geçmiş olsun dileklerini ileterek, maddi ve manevi her türlü yanlarında oldukları mesajını verdi.
Konuyla ilgili bilgi aldığımız Hüseyin Özbakır; “Küçük kızımızın kısa zamanda sağlığına kavuşması en büyük dileğimiz. Ailenin yardım çağrısına Kızılay ve Zonguldak halkı duyarsız kalmamıştır. Bizim de gerekli desteği vermek boynumuzun borcuydu. Danışmanım tedavi sürecini bizzat yakından takip edip, aile ile ilgilenmesi için yanlarında. Ben de Zonguldak’taki incelemelerim biter bitmez Ankara’da kızımızı bizzat ziyaret edeceğim.
Şuan için öncelikli konumuz, kızımızın ameliyatının başarılı geçmesi ve sağlığına biran önce kavuşmasıdır” dedi.
Kalbi sağ tarafta doğan İlge Çavdar için 27 Ocak için ameliyat randevusu verilmiş ama özel sektörde çalışan baba Olcay Çavdar ve anne Sibel Çavdar, masrafları karşılayamadıkları için yardım çağrısında bulunmuşlardı.
Küçük kızın ameliyatı öncesi ailenin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2018, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER