İLLER BANKASI'NDAN 30 MİLYON KREDİ ÇEKİLECEK

İLLER BANKASI'NDAN 30 MİLYON KREDİ ÇEKİLECEK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a teşekkür etti.

Zonguldak Belediyesi'nin Şubat ayı ikinci birleşimi gerçekleştirilirken Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Belediye bünyesinde görev yapmakta olan memur itfaiye personellerinin 2021 yılı fazla çalışma ücretlerinin belirlenmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Belediye bünyesinde görev yapmakta olan memur zabıta personellerinin 2021 yılı fazla çalışma ücretlerinin belirlenmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Fen İşleri Müdürlüğü'nün ivedilikle yapılması gerek olan sanat yapıları yapım işleri için İller Bankasından 30.milyon TL. (KDV dahil) kredi alınması ve bu hususla ilgili tüm işlemler için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

CHP Grup Başkanvekili Atınç Kayınova, alınacak kredi'nin nereye harcanacağının açık açık yazılması sebebiyle teşekkür etti. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim alan da, CHP grubunun desteği için teşekkür etti.

Vodafon Net İleşitim Hizmetleri A.Ş. tarafından şehrimizde yapılacak olan çalışmalarda; Belediyemize ödeyeceği kazı metre tül fiyatın belirlenmesi, tahrip olan yerlerin ilgili şirkete bedelsiz yaptırılması; bu konularda yazışma, sözleşme yapılabilmesi ve tüm bu hususlarla ilgili olarak da Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Özel Kalem Müdürlüğü bünyesinde “Beyaz Masa” biriminin kurulması talebi hakkındaki yazısı Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin görüşülmesi hakkındaki Türlü İşler Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Mart ayının meclis toplantısının 1 Mart’ta yapılması oy birliğiyle kabul edildi

Zonguldak Merkez'de devam eden sahil projemiz hakkında Sayın bakanımıza bilgilendirme yaptık. 26 Şubat'ta da lavuar alanının projesinin ihalesini yapacağız.  Umarız bu ihaleyi alacak firma bu işin altından çıkabilecek bir yüklenici firmayı buluruz. Yer teslimi yapıldıktan sonra projeyi sıkı bir şekilde takip edeceğiz 

Bunun dışında 2021 yılında belediyemizin hayata geçireceği Fener semtinde bir Rekreasyon projemiz var bu projenin detaylarını da bakanımızla görüştük yürüyüş yollarından kaldırım taşlarını kadar peyzajı ne kadar büyük katkılar ısınacak biz bu projeyi önemsiyoruz.Fener Zonguldak'ın gözbebeğidir önümüzdeki günlerde 

ihaleye çıkıp projeyi bir an önce hayata geçirmek istiyoruz.Fener'den sahil projesine kadar kesintisiz 1 yürüyüş hattı düşünüyoruz.

Belediye Başkanı Alan bugünkü meclis toplantısında görüşülen bütün gündem maddelerinin oy birliği ile geçtiğini belirterek CHP Grubuna teşekkür etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Merkez Çarşısı'nın durumu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı esnaflarımızla önümüzdeki hafta bir görüşme yapacağız. 

Binanın depremi dayanıklılık raporunu istedik bu rapor 19 Şubat'ta çıkacak biz kimseyi mağdur etmek istemiyoruz, en makul şekilde esnafımızın da görüşünü alarak orta yolu bulacağız depreme dayanıksız raporu çıkarsa yıkacağız

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2021, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER