İmam Hatip Lisesi'nde mezuniyet iftarı düzenlendi

Zonguldak İmam Hatip Lisesi'nde mezuniyet iftarı düzenlendi

İmam Hatip Lisesi'nde mezuniyet iftarı düzenlendi

Zonguldak Haber; Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından organize edilen iftar programda hem mezuniyet hem de iftar coşkusu yaşandı.
Zonguldakta eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen mezuniyet ve iftar programında, Zonguldak ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Zekeriya Uçar, İmam Hatip Dernek Başkanı Ali Tırkız, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Tekin, Okul Müdürleri, öğretmenler ile 8.Sınıf ve 12. Sınıftan mezun olan öğrenciler ve velileri bir araya geldi. İmam Hatipliler okul bahçesinde 2016-2017 eğitim öğretim yıl sonu mezuniyetlerini kutlamanın sevincini yaşarlarken, törene katılan davetliler düzenlenen etkinlikten dolayı iftar programını birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadılar.
Düzenlenen programda konuşan Okul Müdürü Recep Ali Kanberoğlu, Bugün Okulumuzdan mezun olan 12. Sınıf öğrencilerimiz ve Orta kısmımızı başarıyla bitiren 8.sınıf öğrencilerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu nedenle bugünün ayrı bir anlamı var.12. Sınıflarımız bu hafta sonu sınava girecekler. Buradan mezun oldukları gibi inşallah güzel üniversitelerden de mezun olacaklar. Burada İmam Hatip rozetini taktılar. Bunu her yerde gururla taşıyacaklarına eminim.8. Sınıfımızı bitiren öğrencilerimiz ile inşallah lise kısmımızda yine birlikte olmanın mutluluğunu yaşayacağız. Şahsım adına onları yetiştiren öğretmenlerimize, anne ve babalarına, bizlere desteklerini her zaman gösteren aile birliğimiz ve Derneklerimize şükranlarımızı belirtmek isterim dedi.
Okul Müdürünün konuşmasının ardından kürsüye gelen Okul Birincisi İbrahim Can Ertürk, mezunlar adına konuşma yaparak Okul Birincileri kütüğüne ismini çaktı. Düzenlenen iftar programı, okulu başarıyla bitiren öğrencilere plaket ve çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından etkinlik hatıra resminin çekilmesiyle sona erdi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER