İmzalar toplanırsa gereği yapılacaktır

İmzalar toplanırsa gereği yapılacaktır

İmzalar toplanırsa gereği yapılacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, partisinin il ve ilçe başkanlarını ziyaret etti. CHP merkez ilçe ziyaretinde gündemi değerlendiren milletvekili Ünal Demirtaş önemli açıklamalarda bulundu.

Ziyareti değerlendiren Milletvekili Ünal Demirtaş, “Aile içi bir ziyarettir bu. Fikret Başkanımızla zaten sürekli telefonda görüşüyoruz. Malum parlamento tatile girdi biliyorsunuz. Biz de fırsatı değerlendirerek, il ve ilçe başkanlarımızla bir araya geldik. Rutin bir ziyaret diyebiliriz. Ziyaretlerimiz devam edecek” dedi

Ziyarette gazetecilerin kurultayla ilgisi sorusunu yanıtlayan Milletvekili Ünal Demirtaş, “Kurultay meselesi Bizim aile içi meselemizdir. Netice itibariyle Kurultay delegesi arkadaşlarımızın iradesi de en yüksek iradedir biliyorsunuz. Evet imzalar toplanırsa bunun gereği yapılacaktır. Toplandı mı toplanamadı mı bilemiyoruz şu anda, farklı şekilde açıklamalar var ve sayıların yarıştırması da doğru bulmuyoruz zaten. Bu konuda Parti sözcüsü gerekli açıklamaları yaptı. Aynıca parti yetkililerimizde  gerekli açıklamalar yaptı, onların üzerinde Siz söyleyeceğimiz bir söz yok” dedi.

ZONGULDAK BELEDİYESİ’Nİ YİNE CHP KAZANACAK

Yapılacak olan yerel seçimlerde değerlendiren milletvekili Ünal Demirtaş, Gazetecilerin ‘Ak Partililer sık sık belediye biz alacağız diye söylüyor. Bu konuyla ilgili neler söylemek istersiniz’ sorusunu, “Zonguldak Belediyesi’ni sadece AK Parti değil tüm siyasi partiler almak isteyebilirler. Buna saygı duyuyoruz böyle bir talep varsa ancak Cumhuriyet Halk Partisi olarak da biz Tabii ki bir belediyeyi vermeye niyetiniz yok. Belediye Başkanı Yıl Cumhuriyet Halk Partili olacaktır Önümüzdeki dönemde ve seçimi biz kazanacağız. Bu net bir şekilde gözüküyor. Dolayısıyla olabilir kendi doğal haklarıdır” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ADAYLARINI BELİRLEME SÜRECİ HENÜZ BAŞLAMADI

Akdemir’le seçime giderseniz o kaybedeceğini düşünüyor musunuz sorusuna Ünal Demirtaş, “Şimdi belediye başkanlıklarının adaylarının belirlenmesi iyi gibi bir süreç başlamadı. Dolayısıyla bu bayanlar Önümüzdeki süreçte bunlar yetkili kurum tarafından değerlendirilecektir” dedi.

ZAMAN: MUHAREM AKDEMİR ZONGULDAK’A KALICI HİZLETLER YAPIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe Başkanı Fikret Zaman’da milletvekili Ünal Demirtaş ve tüm konuklarına Hoş geldin diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, Ayrıca Muharrem Akdemir'in Zonguldak’a güzel ve kalıcı hizmetler yaptığını, çalışmalara imza attığını belirterek Muharrem Akdemir’e yönelik eleştirilen yersiz olduğunu ifade etti.

 

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER