İncivez ASM hizmete girdi

İncivez ASM hizmete girdi

İncivez ASM hizmete girdi

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığına bağlı İncivez Üniversite Aile Sağlığı Merkezi Çaybaşı sokakta açılarak hizmet vermeye başladı.
İncivez Üniversite Aile Sağlığı Merkezinin kesintisiz olarak sağlık hizmeti vermeye başladığını belirten İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ertuğrul Güner; Bakanlığımızın Sağlık Politikaları kapsamında 1.Basamak Sağlık Hizmetlerinin Geliştirilmesi, vatandaşlara verilen sağlık hizmetlerinin kalitesinin ve ulaşılabilirliğinin artırılması için Aile Hekimi başına düşen kesin kayıtlı nüfusun düşürülmesi adına yeni Aile Hekimliği Birimleri planlama çalışmalarımız devam ekmektedir. Bu çerçevede Müdürlüğümüze bağlı İncivez Üniversite Aile Sağlığı Merkezimiz kesintisiz olarak sağlık hizmeti vermeye başlamış olup, vatandaşlarımıza hayırlı olsun dedi.
Öte yandan mahalle sakinleri ise, Aile Sağlığı Merkezinin açılmasından büyük bir memnunluk duyduklarını ifade ederek şöyle dedi: Uzun zamandan bu tarafa böyle bir merkezin açılmasını istiyorduk. Sağlık problemi yaşadığımız zaman kent merkezine yakın olan çarşıdaki Aile Sağlığı Merkezine gitmek zorunda kalıyorduk. Şimdi ise daha yakınımızda olması bizleri memnun etmiştir. Bu nedenle bu merkezin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum dediler.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER