İNOVASYON ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ!...

Zonguldak Teknopark Bünyesindeki Ar-Ge Firması İnovasyon Ödülüne Layık Görüldü

İNOVASYON ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ!...

Üniversite-sanayi işbirliğini güçlendirmek, akademisyen ve sanayicilere devlet teşvikleri sunarak araştırma geliştirme (Ar-Ge) ve inovasyon projelerini özendirmek ve teknolojik ürün üretim kapasitesini artırarak akademik çalışmaların ekonomiye kazandırılması misyonuyla hareket eden Zonguldak Teknopark Genel Müdürlüğü bünyesindeki Bayar Robotics Firması ilk ödülünü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

Bayar Robotics firması sahibi Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Bayar’a ödülü Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın 100. Kuruluş Yıldönümü kapsamında düzenlenen törende TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu takdim etti.

Bayar Robotics tarafından Teknopark çatısı altında yürütülen “Otonom Araç Geliştirilmesi” Projesi, Zonguldak KOSGEB Müdürlüğü ve Karadeniz Ereğli’de faaliyetlerini sürdüren TATMETAL Çelik Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından destekleniyor.

Zonguldak Teknopark Genel Müdürlüğü, üniversitemiz, araştırma kurumları ve bölgedeki sanayi kuruluşlarının aynı ortam içerisinde araştırma, geliştirme ve inovasyon çalışmalarını sürdürdükleri, katma değerli ürünler ortaya çıkardıkları, birbirleri arasında bilgi ve teknoloji transferi gerçekleştirdikleri organize bir araştırma merkezi olarak faaliyetlerini yürütmektedir.

Bu bağlamda,  İnovasyonun Genç Yüzü Zonguldak Teknopark ekibini ve Öğretim üyemizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2019, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER