İŞ KAZASI GEÇİREREK HAYATINI KAYBETMİŞTİ, TOĞPRAĞA VERİLDİ

İŞ KAZASI GEÇİREREK HAYATINI KAYBETMİŞTİ, TOĞPRAĞA VERİLDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, çalıştığı Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) 49 yaşında yaşamını yitiren işçi Galip Akkayaoğlu toprağa verildi.

Ölümün nedeninin kesin belirlenmesi amacıyla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan Merhum Akkayaoğlu, bugün memleketi Gökçebey İlçesine bağlı Aliusta Köyünde kılınan cenaze namazı ardından köy mezarlığında defnedildi.

Koronavirüs Tedbirleri kapsamında, katılımın sınırlı tutulduğu cenazeye Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Şube yönetim kurulu üyeleri, Erdemir İşyerleri Baş Temsilçisi ile iş yeri temsilcileri ve merhumun yakınları katıldı.

OLAY

29 Ocak Cuma günü  sabah saatlerinde Erdemir’de çalıştığı 1. Yüksek Fırında iş başı yapan Akkayaoğlu, beriberinde 2 arkadaşı ile Tüyerleri dolaştıktan sonra dış alana çıktılar.

Daha sonra kendi başına tekrar Tüyerlerin bulunduğu bölgeye giden talihsiz işçinin bir süre sonra geriye dönmediğini fark eden arkadaşları, içeriye girdiklerinde, arkadaşlarını yerde hareketsiz yatar vaziyette buldu.

Durumu ağır vaziyette ilçedeki Özel Echomar Hastanesine kaldırılan Akkayooğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Savcılığın olay yerinde inceleme yaptığı vakada, hayatını kaybeden talihsiz işçinin cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi üzerine Ereğli devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Hastanede yapılan otopsi sonucu ise henüz açıklanmadı.

Bir süre önce yakalandığı Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığını atlatarak, yeniden işbaşı yapan Galip Akkayaoğlu, evli ve biri kız iki çocuk babasıydı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2021, 09:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
TAHSIN
TAHSIN - 3 yıl Önce

Komşumuz Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

SIRADAKİ HABER