İŞ-KUR işçisinden Özbakır'a teşekkür

Zonguldak’ta bulunan Belediyeler ile Orman İşletmesi bünyesinde İş Kur aracılığı ile çalışan toplam 650 işçinin çalışma süreleri AK Parti Merkez Karar Disiplin Kurulu (MKD) Başkanı ve Zonguldak milletvekili Hüseyin Özbakır’ın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında yaptığı girişimlerde uzatıldı. Aldığı bu haberle 2 gün sonra işsiz kalacağı endişesi taşıyan İş-Kur çalışanlar Özbakır’a teşekkür etti.

İŞ-KUR işçisinden Özbakır'a teşekkür

Zonguldak’ta bulunan Belediyeler ile Orman İşletmesi bünyesinde İş Kur aracılığı ile çalışan toplam 650 işçinin çalışma süreleri AK Parti Merkez Karar Disiplin Kurulu (MKD) Başkanı ve Zonguldak milletvekili Hüseyin Özbakır’ın,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında yaptığı girişimlerde uzatıldı. Aldığı bu haberle 2 gün sonra işsiz kalacağı endişesi taşıyan İş-Kur çalışanlar Özbakır’a teşekkür etti.

Zonguldak İş Kur Müdürlüğü tarafından Toplum yararına çalışma programı kapsamında 6 ay süre ile Zonguldak ve ilçelerinde bulunan belediyelerde 510, Orman İşletme ve fidanlıklarında 140 kişçinin 18 Eylül 2017 tarihinde sona erecek olan 6 aylık sözleşmeleri AK Parti Zonguldak Milletvekili Özabakır’ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında gerçekleştirdiği özel girişimleri ile 3 ay süre ile uzatıldı. Bu sürenin dahada uzatılması için çalışan Özabkır2ın özel girişimleri ile 650 İş Kur elemanı işsiz kalmaktan kurulurken, İş akitleri uzatılan işçiler Hükümete ve Özbakır’a teşekkür ettiler.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2017, 11:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sezai Abacı zonguldak da yaşıyorum tanışmak istiyorum sizinle sayın valim telim 05386274360
Sezai Abacı zonguldak da yaşıyorum tanışmak istiyorum sizinle sayın valim telim 05386274360 - 7 yıl Önce

Ben zonguldak da yaşıyorum işkurdan zonguldak adliyesinde çalışıyordum sürem doldu şuanda boşum ve işsizim 5 aydır işim yok işsizlik parasıda alamıyorum birtane kızım var allah bagışlarsa ellerinizden öper lise son sınıf öğrencisi hedefi hukukcu olmak ama işisiz oldugum için defterlerinide alamadım yardımcı olmanızı istiyorum

malcom x
malcom x - 7 yıl Önce

orman işletme müdürlüklerinde çalışanlardan sadece fidanlık müdürlüğünde çalışanların süreleri uzatıldı. İşletme müdürlükleri bünyesinde çalışanlara çıkış verildi.Bu işe bir el atın sayın vekilim.

SIRADAKİ HABER