İŞADAMI KERÇİN, TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ'NE 10 BİN LİRALIK BAĞIŞTA BULUNACAK

İŞADAMI KERÇİN, TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ'NE 10 BİN LİRALIK BAĞIŞTA BULUNACAK

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, yeni dernek binası için İstanbul'dan maske orkestrası kurucusu Zonguldaklı işadamı Şenan Kerçin'in Derneği 10 bin lira yardım yapacağını belirterek teşekkür etti.

Zonguldak'ta DJ.Cino lakaplı Muzaffer Dikici'nin radyo programına katılan maske orkestrasının kurucusu işadamı Şenan Kerçin, DJ.Dikici'nin durumdan bahsetmesi üzerine Sakatlar Derneği'ne maske orkestrası olarak destek verme sözünü verdi. Bunun üzerine ertesi gün Türkiye Sakatlar Derneğine gelen DJ.Muzaffer Dikici, müjdeli haberi Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin'e verdi.

ŞİRİN; ENGELLİLER ADINA ÇOK MEMNUN OLDUK, TEŞEKKÜR EDİYORUM

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi başkanı Hüseyin Şirin yaptığı açıklamada, "bilindiği gibi Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şubesi olarak yıllardır yer konusunda maalesef ilimizde istediğimiz ve engellilerin rahat gelip çıkabilecekleri bir sosyal hayata katılabilecekleri bir ortam yaratmak için yer konusunda büyük sıkıntılar yaşadık. Ancak son belediye seçiminde Zonguldak Belediye Başkanı olarak seçilen değerli Belediye başkanımız Dr. Selim Alan'ın bizlere sağladığı yer tahsisi sonucu İnşallah önümüzdeki günlerde eski engelli tuvaletinin olduğu yer, yani kültür evleri yanındaki alana güzel bir dernek ofisi yaparak burayı değerlendirmiş olacağız. Ayrıyetten dediğim gibi insanlar rahat buraya gelip gidecekler rahatlıkla hareket edecekler. Biz şunu söylüyoruz, Bu tesisi yapmamız için de bilindiği gibi bir destek yani ekonomik olarak desteğe ihtiyacımız var. Bu noktada sağ olsunlar General FM radyomuzdan DJ.Muzaffer Dikici canlı yayında Maske Okstrası kurucusu Şenan Kerçin ile sorunumuzu paylaşması sonucu kendisi bize bu konuda ekonomik olarak maddi yardım yapacağını söylemesi ve derneğimize 10.000 TL Bu tesisin yapılmasında katkı sağlayacağını söylemesi bizleri çok mutlu etti. Ben buradan tekrar Zonguldak'taki bütün iş adamları da kamu kurumlarına da bizlere bu konuda destek verilmesi için bekliyoruz diyorum ve bu noktada tekrar DJ. Muzaffer Bey'e çok teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda bu tesinin yaparak açılışına da hep beraber yapıp Zonguldak'ta hizmete sokacağız"dedi.

DİKİCİ: YARDIMA VESİLE I OLMAKTAN SON DERECE MUTLUYUZ

Yardıma aracı olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten DJ.Muzaffer Dikici 'de, " Zonguldak Sakatlar Şubesi'nde tabii bir eksiklik olduğunu gördük. General FM ailesi olarak, yayıncı arkadaşlarımız olarak derneğin bir konteyner içinde olmasını istemiyoruz ve bu konuda bir şeyler yapmak istedik. Allah'a şükürler olsun ki bu vesile'yi de dün akşam yayınıma konuk aldığım Maske Orkestrası kurucusu Zonguldaklı, Çaycumalı iş insanı İstanbul'dan sevgili Şenan Kerçin'i Konuk aldım aldım ve yayında kendilerine bu durumu takdim ettiğimde ne demek elimden ne geliyorsa yapacağını söyledi ve ilk etapta malzemelerin alınması için Zonguldak Sakatlar Şubesine 10.000 lira bağışta bulunma sözünü verdi. Maske Orkestrası adı altında kendilerine bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Buradaki engelli arkadaşlarımız inanın zor durumda, yeni yapılacak yer için bütün Zonguldak halkının taşın altına elini koymasını istiyorum."ifadesini kullandı.



 

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2020, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER