İŞKUR kampüste...

İŞKUR kampüste...

İŞKUR kampüste...

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından “Kariyer Günleri”nin bu yıl 9’uncusu düzenlenecek.   “İŞKUR Kampüste” sloganıyla İŞKUR Zonguldak İl Müdürlüğü’nün düzenleyeceği “Kariyer Günleri”nin 1’inci gün programı Bülent Ecevit Üniversitesi Tahir Karauğuz Konferans Salonunda, 2’nci gün programı ise Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Konferans Salonu’nda yapılacak.

Kariyer Günleri Programı ile ilgili bilgi veren İŞKUR Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu,  9 yıldır Kariyer Günleri düzenlediklerini ifade ederek ;  “Her yıl düzenlediğimiz Kariyer Günleri ile işgücü piyasasına yeni girecek gençlerimizi çalışma hayatına hazırlamak, çalışabilecekleri işyerleri konusunda bilgi edinmelerini sağlamak ve işbaşı eğitim programları gibi kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliğinde yapılan sosyal çalışma programlarından haberdar etmek ve kurum hizmetlerinden mümkün olduğu derecede yardımcı olmayı hedefliyoruz.” dedi.

DEMİRSU, İŞVERENLERİ PROGRAMA DAVET ETTİ

 İşverenleri programa davet ettiklerini ve ‘En’leri belirlediklerini ifade eden Demirsu, “Bu doğrultuda istihdama en çok katkı sağlayan, kurumumuzla işbirliği yapan, kurumumuzla en fazla işbaşı eğitim programı yapan, engelli ve kadın istihdamında yüksek oranları yakalayan kişilere, derneklerimize ve hizmet noktalarımızda bizimle işbirliği yapan personellerimize teşekkür belgesi veriyoruz. İşverenlerimize de faaliyetlerimiz konusunda bilgilendirme yapıyoruz. Dokuzuncu Kariyer Günleri programımız 21 Şubat 2020 Cuma günü Bülent Ecevit Üniversitesi Tahir Karauğuz Konferans Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak. Programımız saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açılış konuşması, video gösterimi, protokol konuşmaları, ödül töreni ve İŞKUR sunumuyla devam edecek. Kariyer Günlerimizin 2’nci programı 22 Şubat Cumartesi günü Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.” şeklinde konuştu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2020, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER