İŞKUR'dan bilgilendirme toplantısı

İŞKUR’dan bilgilendirme toplantısı

İŞKUR'dan bilgilendirme toplantısı

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Zonguldak Valiliğinin organize ettiği Hibe, Destek ve Teşvikler konulu bilgilendirme toplantılarına başlandığı bildirildi.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Zonguldak Valiliği tarafından organize edilen toplantılarda İŞKURun yanı sıra destek, teşvik, hibe ya da kredi veren 5 kurum, kuruluş ve derneğin temsilcilerinin sunumlar gerçekleştirdiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca şunlara yer verildi:

İŞKUR İl Müdürlüğünü temsilen toplantıya katılan İş ve Meslek Danışmanı Özgün Taşkesen, kurumun sağlamış olduğu destek ve teşvikler konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Muhtarlar, özel sektör işverenleri, belediye başkanları, dernek ve kuruluş temsilcilerinden oluşan katılımcılar toplantılara katıldılar.

Kozlu ilçesinde yapılan toplantıda 80, Kilimli ilçesinde yapılan toplantıda 49 katılımcı bilgilendirildi. Toplantılar tüm ilçelerde düzenlenmeye devam edecek. 17 Kasımda Ereğli ve Alaplıda, 20 Kasımda Çaycuma ve Gökçebeyde, 21 Kasımda ise Devrekte toplantılar düzenlenerek tüm ilçelerde bilgilendirme toplantıları tamamlanmış olacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2017, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER