İşte yalan haberin asıl belgesi

İşte yalan haberin asıl belgesi

İşte yalan haberin asıl belgesi

Zonguldakta şahsi çıkar ve menfaatleri uğruna yalan haber yapmaktan geri kalmayan Pusula Gazetesi ve sahibi Ali Rıza Tığ yaptığı yayınlar ile kanunları hiçe sayarak Zonguldak 2.Ağır Ceza Mahkemesini ve mahkeme heyeti baskı altına almaya çalışıyor.

Daha önce Yasin Hamzaçebi ile ilgili mahkemede tahliye kararı veren heyetin içinde Pusula Gazetesinin iddia ettiği gibi Hakim Huriye Gülen olmadığı tutanaklarda açıkça görülmektedir. 2009 yılında tahliye kararı veren heyetin içinde Başkan Ahmet Gürbüz, Üye Saim Can Çaycoşar, Üye Gökçe Yıldız olduğu açıkça belli olup kişiler ve mahkeme süreci üzerinden kara propaganda yapmaya devam etmektedir.


Ayrıca daha önce koyulan yurt dışına çıkma yasağını 5 ay önce kaldıran heyet dün görülen mahkemede ki heyetin aynı olduğu gerçeği yine tutanaklarda mevcuttur. Mahkeme heyetini dahi baskı altına almaya çalışarak ve hatta yine şantaj yolunu seçerek kendi kişisel arzu ve kin duygularını gerçekleştirmeyi planlayan ALi Rıza Tığın köşe yazısı başlığından bile kendi duygularına yönelik hareket ettiği kamuoyunca açıkça görülmektedir.


Görüldüğü üzere o dönem ki mahkeme heyeti Pusula’da yayımlanan şekliyle Hakim Huriye Gülen değil Mahkeme Başkanının Ahmet Gürbüz olduğu açıkla belirtilmektedir. Pusula Gazetesi halkın objektif bakış açısına negatif etki etmek ve mahkeme heyetini baskı altına almak içinden yalan habere başvurmakta ve hukuku açıkça çiğnemektedir.


Mahkeme heyeti üzerinden yapılan kara propaganda ile devletin omurgası olan adalet olgusu vatandaş nezdinde itibarsızlaştırılmaktadır. Devlet memurları üzerinde dahi korku imparatorluğu yaratmak isteyen bu şahıs Mahkeme heyetini’etki altına almak isteyerek 100 yüz yıl ceza verilsin diye algı yaratmaktadır.Karar merci olan Mahkeme adalet ve yasalar çerçevesinde aldığı karara rağmen sadece Ali Rıza Tığ’ın istediği ve arzu ettiği kararı vermediği için baskı altına almaya devam ediyor.

Yine bu şahıs hak ve hürriyetlere açıkça saldırarak vatandaşın devlete olan güvenini yine açıkça zedelemek, kendi adaletini gerçekleştirmek için kara kampanya yapmaktan geri durmamaktadır. Bir önceki mahkemeye ait tutanak kamuoyunun bilgisine sunulmuş olup devleti ve devletin memurlarını hedef alan sözde gazetecilerin gayesinin ne olduğunu yine kamunun vicdanına bırakıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 16:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
BEDEVİ
BEDEVİ - 6 yıl Önce

ŞİMDİ NE OLDU ,,BU ADAMIN SURATINA ......MALII

Süleyman kulaksız
Süleyman kulaksız - 6 yıl Önce

Bu yalan haber sana yakış adı ali rıza gerçekten yakışmadı.

murat
murat - 6 yıl Önce

hayatı yalan

Mrv
Mrv - 6 yıl Önce

Kimse bu adami ciddiye almiyor ki bunu bilen biliyor yillardir ispatlamaniza gerek bile yok klasik insanlardan para kopaqmak icin yalan haber yapar hep

SIRADAKİ HABER