İstemem yan cebime koy!

İstemem yan cebime koy!

İstemem yan cebime koy!

TEŞKİLAT NE DERSE OYDU.. ŞİMDİ GENEL MERKEZ NE DERSE O !
MHP eski il başkanı ve Milletvekili adayı Hamdi Ayan, geçmişte aday olduğu tüm süreçlerde “Teşkilat ne derse ben ona uyarım” diyerek, teşkilatlarda ki dava arkadaşlarının verdiği tüm kararlara  uyacağını söylüyor ve teşkilatçılığa verdiği önemin altını çiziyordu.Aynı Hamdi Ayan bu gün ise İl başkanlığına geri dönecek misiniz ?Belediye başkanı adayı olacak mısınız sorularına “Genel Merkezim ne derse onu yaparım” cevabını vererek adeta istemem ama yan cebime koyun diyerek bu güne kadar kendisine omuz veren tüm dava arkadaşlarını ve İl İlçe teşkilatlarını adeta yok sayıyor.
 “TEŞKİLAT NE DERSE SAYGI DUYARIZ”
Hamdi Ayan; 10 Haziran 2014 tarihinde Milliyet gazetesinde yayınlanan röportajında “İl başkanlığı kongresine bir yıl gibi bir zaman daha var. Bundan sonraki süreçte ne olur, tekrar aday olur muyuz? Kenarda bekler miyiz? Buna da MHP ve ülkücüler karar verecek. O dönem görevinin başında olan teşkilatlarımız bize devam et veya dinlen diyebilir. Biz onların bu fikrine saygı duyarız ve gereğini de yaparız demişti.
KİMSE TEŞKİLATI YOK SAYAMAZ, SAYANDA SONUCUNA KATLANIR”
15 Aralık 2014 tarihinde Gündem gazetesinde yayınlanan bir diğer röportajında ise MHP eski belediye başkan adayı Gürkan Gülay’ı kastederek ; insanların bir ahde vefası olur, teşkilata bir saygısı olur. Eğer beni ve teşkilatları yok sayarsanız sonuçlarına da katlanırsınız demişti.
PEKİ ŞİMDİ NE DEĞİŞTİ SAYIN AYAN ?
Milliyetçi ve Ülkücü camiaya gönül vermiş kişiler şimdi şu soruların cevabını bekliyor.Hamdi Ayan’ın geçmişteki söylemleri hala hafızalardaki tazeliğini korurken şimdi birden bire ne oldu da çark etti ? İl başkanlığı sonrasında koltuksuz kalmak Ayan’ın bu kadar mı zoruna gitti ? Yıllarca yanında duran dava arkadaşlarını ilk virajda satıp yalnız bırakmak nasıl bir dava adamlığıdır ?

Gündem

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER