İtfaiyeden Epilepsi hastasına doğum günü sürprizi

İtfaiyeden Epilepsi hastasına doğum günü sürprizi

İtfaiyeden Epilepsi hastasına doğum günü sürprizi

Çaycuma Belediyesi itfaiye ekipleri, doğuştan epilepsi olan ve kromozom fazlalığı bulunan Mehmet Kalayın 17. yaş gününü kutladı.
Ekipler, Kalayı itfaiye aracıyla gezdirip pasta keserek doğum gününü kutladı.
Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdür Vekili Mürsel Çoban, gazetecilere yaptığı açıklamada, annesinin de ricası üzerine Kalaya böyle bir sürpriz hazırladıklarını söyledi.
Annesinin küçüklüğünden beri itfaiye, polis araçları ve ambulanslara karşı özel bir sevgisi olduğunu söylemesi üzerine itfaiye ekiplerinin böyle bir organizasyon yaptığını ifade eden Çoban, şöyle konuştu:

Kendisi itfaiye ve itfaiye araçlarını çok sevdiğini beyan ettiğinden, annesi, doğum gününü burada kutlamak istedi. Bizde başkanımızın talimatıyla, kendisine sürpriz yaptık. Çok da güzel oldu. Bundan sonra talep ettiği takdirde, her doğum gününü burada kutlamaya hazırız. Kardeşimizin hep yanındayız.

Anne Serpil Çınar da oğlunun dünyaya geldikten sonra bitkisel hayata girdiğini belirterek, şöyle konuştu:
Oğlum, yakın zamana kadar elbiselerini giyinemiyordu. Çok şükür yapılan fizik tedavi, aldığı eğitimler ve öğretmenlerinin yardımıyla oldukça düzelme gösterdi. Hiç konuşmayan oğlum biraz biraz konuşmaya başladı. Konuşmakta halen güçlük çekmesine rağmen kendisini rahatlıkla ifade edebiliyor. Şu anda hem liseye gidiyor hem de rehabilitasyon merkezinde eğitim görüyor. İtfaiye ekiplerini çok sevdiği için bazen gece yarıları bile itfaiyeye geliyoruz. Bugün doğum günü, sürpriz yapalım dedik. Başkan Bülent Kantarcı sayesinde doğum gününü itfaiyede kutladık.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2017, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER