İYİ kongre başladı

İYİ kongre başladı

İYİ kongre başladı

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığı 1. Olağan kongresi Alaborinada partililerin katılı ile başladı. Coskulu bir havanın hakim olduğu salonda mevcut İl Baskanı Ragıp Bayraktar ve Ereğliden Ahmet Emre Bayramoğlu yarışacak.

Kongrenin divan başkanlığına eski Devlet Bakanı Aydın Tümen seçildi.

Salih Alemdar, Biz Zonguldakta kucaklaşmayı göremedik. Beni İYİ Parti Belediye Meclis uyesi olarak gerekli yerlerde yer almadık. Diğer meclis üyemizi istifa ettirdik. Ancak parti üye yapmadılar. Bizim için ilkeler onemlidir. Zonguldakta İYİ Parti ileriye gidemedi dedi.

Salih Alemdar ile divan başkanı Aydın Tümen arasında konuşma süresu nedeniyle tartışma çıktı.

Ahmet Emre Bayramoğlu, Biz neden aday olduk. Bu parti cesurlar hareketidir. İkinci listenin çıkmasi demokratik bir olaydır. Biz İYİ partinin ivme kaybettiğini gördüğümüz için aday olduk. Biz ortak akılla hareket ettik. Biz baskan olursak biat kültürünü kaldıracağız. Ben kimseye bunlarla görüşmeyin görüşen haindir demeyi uygun bulmuyorum. İYİ Partinin Zonguldakta rüzgar kaybettiğinin göruyoruz. Bu süreç bizim için turnusol kağıdıdır dedi.

 

Fatma Gülay, Ben gorevimi bıraktı. Kendi ışığına güvenenin baskasının parlamasından korkmaması gerekiyor. Kendi partimi egomdan üstün tuttum. Çıkarılan listeye kimsenin hizipçi şeklinde hitap etmenin çok çirkin düşünüyorum. Çirkin konuşmaları doğru bulmuyorum. Hizipçi kelimesini doğru bilmiyorum. Biz hizipçi degil İYİ Partiliyiz. Ben iki ay çocugumu görmedim. Delegeye ulaşmamız gereken noktalarda önümüz kesiliyorsa bu doğru değildir. Etik ve ahlaki siyaset yapmamız gerekiyor. Partim bizim için kutsaldır dedi.

 

 

Ragıp Bayraktarın listesi


 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER