İYİ Parti'de yönetim belli oldu!..

İYİ Parti'de yönetim belli oldu

İYİ Parti'de yönetim belli oldu!..

yi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, yeniden yapılanma kapsamında il başkanlığı tarafından tekli edilen il ve ilçe yönetimlerinin İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından onaylandığını bildirdi.

Erkmen yaptığı yazılı açıklamada, kuruluş sürecinden beri örgütlerde görev alan partililere teşekkür ederken, yeni görev alanlara da başarılar diledi.

Erkmen'in, Akşener'in onayından geçen yeni yönetimlere ilişkin yaptığı açıklama şöyle:

"Yeni bir heyecanla, yeni bir ruh ve anlayışla Partimizin tüzüğüne uygun hareket etmek ve partimizi bundan sonraki süreçlere taşımak amaçlı yeniden yapılanmamız kapsamında İL Başkanlığımızın teklifi doğrultusunda, İlde Yavuz Erkmen başkanlığında, Merkez İlçede Erdal Gülay, Ereğli İlçesinde Dr. Evrim Balbaloğlu, Kozlu İlçesinde Ender Adıbaş tarafından oluşturulan yeni il ve ilçe yönetim kurulları asıl ve yedek üye listeleri ile İl Disiplin Kurulu listesi Partimiz Teşkilat Başkanlığınca uygun görülerek Sn. Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından onaylanmıştır.

Kuruluşundan bugüne partimiz teşkilatlarında görev alan ve emek veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederken, yeni Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyesi olarak görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz.

Kuruluşundan bugüne aradan çok kısa bir süre geçmesine rağmen halkımızın umudu olan ve kısa sürede Gn. Başkanımız Sn. Meral Akşener önderliğinde başarılara imza atan İYİ Parti, bundan sonrada gerek ilimizde gerekse tüm Türkiye'de güçlenerek iktidar yolunda emin adımlarla yürütecektir. Tüm vatandaşlarımızı İYİ Parti çatısı altına davet ediyor, tüm İYİ Parti camiası adına içten sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

36 kişilik yönetim listesi şöyle: 
 
1. Yavuz Erkmen
2. Vahdet Velioğlu
3. Adnan Ömür
4. Salih Alemdar
5. Operatör Doktor Turgay Tuğ
6. Uzman Doktor İsmet Onuk 
7. Mustafa Adil Özkan 
8. Yaşar Koç
9. Sonay Şentürk
10. Ekrem Güllüdağ
11. Meftun Sayılı
12. Berk Pak
13. Bayram Demir
14. Dilay Küçük
15. Bayram Köse
16. Cumali Kaptan
17. Cafer Ercan
18. Cumhur Cinal
19. Fikri Boz
20. AYşe Yanık
21. Özlem Sebahat Diblen
22. Bülent Karakoç
23. Mehmet Likoğlu
24. Macit Yaman
25. Murat Keskin
26. Dursun Şirin
27. Erhan Bilgin
28. Şenol Yayla
29. Nilgün Uzun
30. Mukadder Güney
31. Murat Bahadır
32. Korhan Çatak
33. Onur Ulusoy
34. Çağrı Aydın
35. Ruşen Çimen
36. Nebiye Köroğlu

EREĞLİ YÖNETİMİ DE BELLİ OLDU
Öte yandan, İYİ Parti Kdz.Ereğli İlçe Yönetimi belirlendi. Yeniden yapılanmaya giden İYİ Parti'de Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığına Evrim Balbaloğlu devam ediyor. Genel Başkan Meral Akşener'in onayı ile İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: Evrim Balbaloğlu, Aynur Bulus, Belda Dündar, Birol Bektaş, Emel Ateş, Evren Tetik, Eylem Keskin, Hasan Demircan, Hüseyin Uğuş, İbrahim Koçak, İsmail Yanık, İzzet İyiol, Kenan Gülhan, Mahir Akbaba, Murat Tatlıbaş, Münevver Büyükalgan, Naciye Bıçkıcı, Nazım Kurt, Ramazan Korkmaz, Savaş Ülker, Şükrü Şen, Yalçın Marangoz, Yaşar Erarslan.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2019, 09:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dursun aydın
Dursun aydın - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun başarılar dilerim İYİ Olacak inşaAllah.

SIRADAKİ HABER