İYİ PARTİDE KILIÇLAR ÇEKİLDİ

İyi partide üç kişinin üyeliği iptal edildi

İYİ PARTİDE KILIÇLAR ÇEKİLDİ

İYİ Parti Zonguldak İl Disiplin Kurulu tarafından partiden ihraç edilen yada kendi isteği ile istifa edip başka partilere giden bazı isimlerin genel merkeze gidip yeniden üye olmalarının ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Edinilen bilgilere aralarında İYİ Parti Zonguldak Eski İl Başkanı Ragıp Bayraktar'ında bulunduğu Handan Aktimur ve Muzaffer Güneri'nin genel merkeze yaptıkları üye kaydı iptal edildi. Zonguldak İl Disiplin Kurulu tarafından ihraç edilen yada kendi isteği ile istifa edip son yerel seçimlerde başka partilere çalıştıkları tespit edilen bazı isimler Zonguldak ve ilçelerindeki teşkilatları atlatarak genel merkeze gidip üye kaydı yaptırdı. Söz konusu kişilerin son yerel seçimlerde başka partilere çalıştıkları ve sürekli parti aleyhinde eylemlerde bulundukları belgeleriyle birlikte genel merkeze iletilmesi sonucu inceleme başlatıldı. Genel merkez yöneticileri yaptıkları incelemeler sonrası İYİ Parti Zonguldak Eski İl Başkanı Ragıp Bayraktar ile Handan Aktimur ve Muzaffer Güneri'nin üyeliklerini iptal etti.

İYİ Parti'de önümüzdeki hafta da Zonguldak ve ilçe teşkilatlarından ihraç edilen, üyelikten istifa ettikten sonra genel merkeze gidip üye kaydı yaptıranların da üyeliklerinin iptal edileceği bilgisi verildi.

Yaşanan gelişmeler ve kongre süreçleriyle ilgili olarak İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen ve diğer parti yöneticilerinin kamuoyuna açıklama yapması bekleniyor.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2020, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER