İYİ Parti’den Akdemir’e ziyaret

İYİ Parti’den Akdemir’e ziyaret

İYİ Parti’den Akdemir’e ziyaret

İYİ Parti Genel Merkezince uygulamaya konulan “İyiler Kervanı Yollarda” Projesi kapsamında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu başkanlığındaki heyet bugün Zonguldak’a geldi. 
İlk olarak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen ve partililer Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret ettiler. 
ERKMEN: ‘SAYIN BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e teşekkür eden İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen: “İYİ Parti Genel merkezi olarak “İyiler Kervanı Yollarda” adıyla bir proje uygulamaya geçti. Bu proje uygulanırken ülkemizin dört bir tarafında Genel Başkan yardımcılarımızdan oluşan heyetler illerimize gidiyor. Protokol, STK ziyaretleri ve vatandaşlarımızda temasta bulunuyor. Herşeyden önce sayın başkanıma bizleri kabul ettikleri için tüm İYİ Parti ailesi adına teşekkür ediyorum” dedi. 
NUHOĞLU: ‘İYİLER KERVANI YOLLARDA PROGRAMI RASTGELE BİR ÇALIŞMA DEĞİLDİR’
Geniş kapsamlı program başlattıklarını söyleyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu: “Biz gittiğimiz illerde belediyeleri ziyaret etmiyoruz. Ama Zonguldak Belediye Başkanlığını özellikle ziyaret ettik, çünkü CHP’lidir. Çünkü CHP çok ciddi bir demokrasi örneği verdi. “İyiler Kervanı Yollarda” programı rastgele bir çalışma değildir. Biz halkın arasına girmek istedik. Dernekleri, odaları ziyaret edelim istedik. 6 ay sonra mahalli seçimler var, teşkilatlarımızın düşüncelerini öğrenmek istedik. Böyle geniş kapsamlı bir program başlattık. İlkini geçen hafta yaptık” dedi. 
AKDEMİR: ‘HİZMET İÇİN GÖREVİ KABUL ETTİK’
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir: “Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum, beni mutlu ettiniz. CHP köklü bir partimizdir. Ben bu partinin bir üyesi ve neferi olmaktan çok mutluyum. İlkelerimiz doğrultusunda hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah halk nezdinde de kabul görür ve gördüğüne de inanıyorum. Bizlerde görevi hizmet etmek içi kabul ettik. Görevde olduğum sürece en iyi hizmeti hayata geçirme çabası içindeyim. Bazen siyasette birliktelikte çok önemlidir. Vatan, millet, bayrağımız için ortak akılı bir masaya yatırıp onun üzerinde bir mutabakat sağlamak kadar güzel bir şey yoktur diye düşünüyorum. Böylelikle eğer sorun varsa yüzde ellisini çözmüş oluyorsunuz. Önümüzde seçimler başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER