İYİ Parti'den günün en anlamlı hareketi

İYİ Parti'den günün en anlamlı hareketi

İYİ Parti'den günün en anlamlı hareketi

İYİ Parti Zonguldak il ve Merkez ilçe teşkilatları bugün; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi etkinlikler gerçekleştirdi. İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar’ın başkanlığındaki İYİ Partililer günün anısına ağaç dikti ve hastanelerde yatmakta olan kadınları ziyaret ederek karanfil dağıttılar.
BAYRAKTAR: KADINLARIMIZ BAŞ TACIMIZDIR
Gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili olarak açıklama yapan İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı, “bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’dür. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifade ettiği gibi İYİ Parti bir kadınlar hareketidir. Kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Peygamberimiz Hz. Muhammet (ASM)’ın da buyurduğu gibi ‘Cennet anaların ayakları altındadır…”…
İYİ Parti olarak; Türk kadının horlanmasına, ikinci sınıf insan muamelesi görmesine asla izin vermeyeceğiz. Kadınlarımızın başörtüsüne ve saçına uzanan elleri kıracağız. Kadına yönelik her türlü şiddetin karşısına dikileceğiz. Kadın cinayetlerinin son bulması için sert ve caydırıcı yasal düzenlemeleri gerçekleştireceğiz. İYİ Parti iktidarında gülmeye hasret kalmış analarımızın yüzleri gülecektir.
Biz; Kadınlarımızın böyle yılda bir gün değil anıldığı 365 anıldığı bir Türkiye için yollara döküldük. Bugün; sadece Zonguldak merkezinde değil, Zonguldak’ın tüm ilçelerindeki teşkilatlarımız ve değerli hanım üyelerimiz çeşitli etkinlikler gerçekleştirmiştir. Ben, teşkilatlarımıza bu duyarlı davranışları nedeniyle teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER