'İYİ'lerden gövde gösterisi!

‘İYİ’lerden gövde gösterisi!

'İYİ'lerden gövde gösterisi!

İYİ Parti Büyük Kurultayı’na Zonguldak’tan 20 otobüs ile hareket eden İYİ Parti Zonguldak teşkilatı gövde gösterisi yaptı. Aylar öncesinden Ankara’da ki kongre için hazırlıklar yapmaya başlayan İYİ Parti Zonguldak, tek liste ile gidilen ve Meral Akşener’in tekrar Genel Başkan seçilmesi ile sonuçlanan büyük kurultayda, İYİ Parti Genel Merkez yöneticilerinden tam not aldı.

Cumartesi gece saatlerinde Ankara’ya hareket eden ‘İYİ kafile’ Ankara’ya sorunsuz şekilde ulaşırken İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığının hummalı hazırlıkları ise gözlerden kaçmadı. Merkez ilçe ve köylerde yapılan çalışmalar sonrası büyük katılımın sağlandığı kongrede Merkez ilçe teşkilatı, üyelerine erzak desteği vermeyi de ihmal etmedi.

Kurultay ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, “bu görevimi İYİ Parti delegesi olarak yerine getirdim. Şehrimize faydalı ve yararlı olacak oyumu kullandım. Ayrıca kurultay delegeliği bir daha nasip olur yada olmaz. Ancak gururla ifade etmek istiyorum ki İYİ Parti Türkiye’nin geleceği, vizyonudur. Bu kimlik çocuklarım ve torunlarıma armağan olacaktır” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2018, 18:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER