JANDARMA KOMANDO ASAYİŞ TİMİ'NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK

JANDARMA KOMANDO ASAYİŞ TİMİ'NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK

Zonguldak'ta Kızılay tarafından Valilik öncülüğüne "Zonguldak'ın Kanında Hayat Var, Sensiz Olmaz Kan Dostum" sloganı ile kan bağışı ve kök hücre bağışı kampanyası devam ediyor. Kampanyaya vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor. Bugün de Zonguldak Jandarma Komando Asayiş Timi kan bağışlayarak örnek oldu. Bilindiği üzere 1 ünite kan ile 3 kişinin hayatı kurtuluyor.

İLK GÜN 163 ÜNİTE KAN BAĞIŞLANDI

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Organizasyon Sorumlusu Özcan Güler, Valilik öncülüğüne "Zonguldak'ın Kanında Hayat Var, Sensiz Olmaz Kan Dostum" sloganı ile kan bağsşı ve kök hücre bağışı kampanyasının ilk gününde 163 ünite kan bağışlandığını belirterek kan bağışlayan vatandaşlara teşekkür ettiğini söyledi . Güler, "Zonguldak valiliğimizin önünde gerçekleştirdiğimiz kan bağış organizasyonumuzun ilkini dün gerçekleştirmiştik ve gayet güzel bir sayıya ulaştık bu pandemi döneminde. 163 ünite kan bağışı aldık dün itibariyle"dedi. 

Güler, "Bugün de sağ olsun jandarma komutanımız desteklerini dün olduğu gibi bugün de bizden esirgemiyor. Organizasyonumuza bizlere destek oldular. Onun dışında esnaflarımız ve sivil toplum kuruluşları zaman zaman gelip gruplar halinde kan bağışlayan vatandaşlarımız var. Pandemi döneminde Kaan stoklarımıza azaldığı için bu organizasyon var bizim için önemli ve değerlidir. Tüm Zonguldak halkımızı kan bağışına ve kök hücre boşuna bekliyoruz"ifadesini kullandı. Kampanya 24 Eylül'de sona erecek.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2020, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER