JANDARMA PERSONELİNDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK

JANDARMA PERSONELİNDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK

Kilimli ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından, Kilimli Belediyesi ve Kızılay  işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Pazar yerinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılım yoğun olurken,  kan bağış kampanyasında  hem Jandarma personeli hem de ilçe sakinleri kan bağışlayarak destek oldular.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kilimli İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Üstün, Kızılay Zonguldak Şubesi Başkanı Aydın Ergenç'de kan bağış kampanyasında hazır bulundular.

Kilimli belediye başkanı Kamil altın yaptığı açıklamada, kan bağışının çok önemli olduğunu  belirterek tüm vatandaşları kan bağışı konusunda duyarlı olmaya ve kan bağışı yapmaya davet ettiğini söyledi.

Kızılay Zonguldak şubesi Başkan Aydın Ergenç'te, kampanyayı başlatan İl Jandarma Komutanı Albay Gönen süslü teşekkür etti.

Aydın Ergenç yaptığı açıklamada, "yaklaşık 10-15 gündür kan bağış kampanyası devam ediyor. Hedefimiz 1000 ünite kan ve bu ödevi çok az süre kaldı. Buradan herkesi kan bağışı yapmaya davet ediyorum" ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2021, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER